Chokolader med pekannødder og havsalt


Nu er det snart påskeferie, og så må der jo ret så gerne komme (sukkefri) chokolade på bordet.

Her har jeg lavet sukkerfri chokolader med pekannødder og havsalt fra bunden, med kakaomasse og kakaosmør og min egen sødning.

Normalt lever jeg bare med de mængder sukker, der er i almindelig mørk chokolade (mit liv er for kort til sukkerfri chokolade med alenlange ingredienslister), men ind imellem kan det være rart at lave sin egen.

Hjemmelavede sukkerfrie chokolader med pecannødder og havsalt - LCHF

Hjemmelavede sukkerfrie chokolader med pecannødder og havsalt

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt kakaomasse og kakaosmør i vandbad og rør smør og kokosolie ud i det. Smør og kokosolie kommer jeg i for at give chokoladerne en mere cremet konsistens.
  • Dryp Sweet Drops i og smag til. 5-6 dråber er IKKE meget til sådan en portion og mine chokolader er også meget lidt søde. Se til om du skal have mere i.
  • For en form (i mit tilfælde en af ungernes gamle madkasser) med husholdningsfilm.
  • Lad den flydende chokolade afkøle lidt, inden du hælder den over de hakkede pecannødder.
  • Rør det hele let sammen, sæt låg på formen og sæt den i fryseren et par timer eller i køleskabet, til chokoladen er stiv.
  • Skær den i grove firkanter og server direkte fra køl.

Noter

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Chokolader med pekannødder og havsalt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej:-)
    Jeg følger opskriften, men min færdige masse gryner helt vildt! Jeg forsøgte så at blende det sammen, men det hjalp kun lidt?
    Har jeg haft det for varmt/ ikke varmt nok eller noget helt tredje?
    PS. Tak for skøn og inspirerende side:-D

    Svar
    • Det tør jeg ikke sige. Det har jeg aldrig oplevet. For høj temperatur er måske et fint bud men jeg ved det ikke..

      Svar
  2. Kan man evt tage en genvej og smelte almindelig mørk chokolade (70 eller 85 %) i stedet for at bruge kakaomasse og -smør?

    Svar
  3. Kan man forestille sig at 150 g caconibs igennem kaffekværnen ville kunne give samme effekt som kakaomassen? Er det faktisk ikke samme indhold?

    Svar
  4. Vil lige høre om du har prøvet at lave marengs/kyskager som er LCHF? Tænker om man kan skifte det alm. sukker ud med noget andet, og så stadig få den søde kendte smag?

    Svar
    • Det har jeg ikke rigtig haft succes med. Min erfaring er at man skal bruge sødemidler i så store mængder at smagen lider under det :-/

      Svar
      • Forresten, vil lige fortælle at Philadelphia nu også laver laktosefri ost. Fandt den i Kvickely forleden dag. Mine børn er begge laktoseintolerante, så det er skønt:-)

        Svar
        • Virkelig? Det var da en skøn nyhed! Jeg har ofte laktoseintolerante, der spørger mig, hvad de kan erstatte Philadelphia med i fx oopsies. Nu ved jeg det :)

          Svar