Ristede løg uden hvedemel


I går lavede jeg hjemmelavede ristede løg uden hvedemel og hjemmelavet remoulade. Vi skulle have roastbeef til aftensmad, og jeg køber normalt aldrig roastbeef. Jeg vil hellere have noget kød med fedtmarmorering.

Hjemmelavede ristede løg uden hvedemel. Glutenfri og low carb opskrift --> Madbanditten.dk

Ristede løg uden hvedemel

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
1 skål
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Halver løgene, fjern det yderste lag og skær resten i tynde halvmåner. Brug dit mandolinjern, hvis du tør (jeg er dødsensangst for mit) eller en skarp kniv.
 • Hæld løgbådene i en skål og rod dem godt fra hinanden. Drys Pofiber over og vend det godt rundt. Drys evt. med lidt salt.
 • Opvarm 2 spsk kokosolie på en pande og steg løgene heri ved høj varme. Tilsæt den sidste spsk kokosolie, når du synes, de tørrer ind. Steg ved medium-høj varme, til de tager farve. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Men da jeg nu blev snydt for det gode fedt, måtte jeg jo tilføre smag og lækkerhed fra andre elementer. Og det blev så fra hjemmelavede ristede løg uden hvedemel og remoulade.

Remoulade-opskriften er en gammel kending her på bloggen. Jeg plejer at have den for mig selv, men i går justerede jeg en anelse i opskriften og pludselig tømte familien hele glasset. Jeg skal dele den nye og forbedrede opskrift med jer snarest!

Ristede løg uden hvedemel

De ristede løg bliver ikke sprøde og knasende som hvedemelsversionen, men de var søde og gode, og jeg kunne have lavet dobbelt portion. De to 10-årige sagde ting som “tommelfinger op, mor, for både remouladen og de ristede løg”. Jamen, så ved man, at man har gjort det godt.

Jeg lovede at lave dem snart igen, og nu glæder jeg mig bare endnu mere til sommer og til lækre hotdogs på terrassen. Er der andre end mig, der bare næsten ikke kan klare en dag mere med gråvejr, sne og regn? Lad os nu få lidt lys og varme!

Hjemmelavede ristede løg uden hvedemel. Glutenfri og low carb opskrift --> Madbanditten.dk

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Ristede løg uden hvedemel”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Har lige lavet løg (mmmm 😊)
  En skålfuld færdige løg vejede 50g, så ville gerne have pr 100g for at sammenligne med købeløg. Det er jo rimelig nemt, MEN kom så i tvivl. DIN udregning er det det færdige produkt eller fra rå. Det er jo en kæmpe forskel.
  Ps. Kom 1/2 tsk xanthan gum i …. uuuh de blev sprøde. Det ville de måske også uden 🌻😂

  Svar
  • Mine energiberegninger er som udgangspunkt på rå vægt. Jeg har været nødt til at lægge mig på én fast målemetode og har valgt den, jeg syntes, der var mest brugervenlig på tværs af mine 2.000 opskrifter.

   Svar
 2. 5 stars
  Jeg havde ikke store forventninger til de ristede løg , da du skriver at de ikke bliver sprøde.
  Mine blev overraskede sprøde og lækre.
  Jeg fulgte din opskrift da de var færdige hældte jeg den op i en sigte og rystede dem inden de kom på køkkenrullepapir.

  Bedste hilsner Bodil

  Svar
 3. Jeg har havrefiber stående i skabet. Den er meget lav i kh. Den vil jeg prøve til at lave ristede løg med. Og så vil jeg prøve at stege dem i klaret smør i stedet for kokos.
  Og tak for et godt liv de sidste 3 år! Det var dig der åbnede øjnene op for mig at der var noget der hed lchf/keto. Og jeg har aldrig kigget tilbage til mit gamle, triste, tykke, pre-diabetes liv…

  Svar
  • Det er jeg umiddelbart ikke så begejstret for. Det er svært uden at gå på kompromis med oliekvaliteten….

   Svar
 4. apropos skæreting. Var igang med at skære 2,5 kg. Parmaskinke. Pålægsmaskinen strejkede, og da vi fik skilt den ad, var det åbenlyst at den var mæt af dage. Har lige bestilt en ny Bosch med en god kraft. Den er svær at unsvære, hvis der bare skal være lidt økonomi i husholdningen.???

  Svar
 5. Årh, hvor lækkert!! Jeg æææælsker ristede løg! (til min mands store fortrydelse!).
  Hey, et lille tip mht. mandolinjern: man kan få sådan en handske med noget stålagtigt noget i, som beskytter hånden, når man bruger mandolinjernet. Så behøver man ikke være dødsensangst for det :) Det virker for mig – og jeg er sindssygt klodset i et køkken!
  Kh Louise

  Svar