Hjemmelavede chokolader med rom og rosin


Chokolader med rom og rosin er en af mine guilty pleasures – hvad er dine? Ej men det er jo så godt! Så derfor var det et must at trylle en omgang lækre hjemmelavede chokolader med rom og rosin frem. Det er jo kun december en gang om året og alt det der.

Hjemmelavede chokolader LCHF

Hjemmelavede chokolader med rom og rosin

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
1 time

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt kakaosmør i en kasserolle sammen med kokosolie og rør sødning, kakaopulver og romessens i.
  • Når massen er helt jævn, rører du smørret ud i.
  • Fordel 3-4 rosiner i hver chokoladeform og hæld chokolademassen over.
  • Sæt den på køl til chokoladen er stivnet. Server direkte fra køleskabet.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Hjemmelavede chokolader med rom og rosin”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Du har hermed inspireret min nye guilty pleasure, Christmas Sin og direkte vej i helvede: hjemmelavede skildpadder. Istedet for rom/rosin lavede jeg caramel fudge med rom. Fy for dælen, det er godt!

    Svar
  2. Jeg er også fuldstændig pjattet med noget med rom og rosiner. Man kan jo sagtens lave LCHF-is i sin ismaskine. Og så tilsætte rom og rosiner. :-)

    Svar
  3. Jeg har luret meget på denne opskrift. Men kan man egentlig ikke “snyde” og bare bruge almindelig 86% chokolade i stedet for kakaosmør?
    Og hvad er årsagen til du kommer kokosolie i?
    /Rikke

    Svar
    • Jo, det kan du! Kokosolie gør chokoladen mere konfektagtig og knap så stærk som hvis den var lavet på kakaosmør alene :)

      Svar
      • Tak for svar. Jeg har lavet dine bounty barer i dag. (og chokolader af “resterne”) Nøj de er gode. Og børnene er enige :-)

        Svar