Hjem til Aarhus


Jeg har tilbragt en uge ‘hjemme’ i Aarhus. Aarhus er bare en superdejlig by og det er virkelig mærkeligt, at jeg ikke er her oftere. Det må jeg gøre bedre i fremtiden.

Arbejds-‘ferie’

Mit primære formål var arbejde. Når jeg skal arbejde på større projekter, er det en kæmpe hjælp for mig at tage mig selv ud af familieligningen. For selvom de to snart 17-årige ikke har særligt meget brug for mig, så er der alligevel noget koordinering i hverdagen med stå-op tider, madlavning, madpakker, hjælp til dit og dat, vasketøj, oprydning osv.

Ved at tage væk, hvor jeg kun skal tage hensyn til mig selv, har jeg mulighed for at arbejde, når hovedet er klart og inspirationen er til stede, uden at skulle tage højde for andre mennesker og deres rytme. Love it❤️

Jeg ved også med mig selv at jeg godt kan have det lidt stramt efter sommerferien. Det er sådan en introvert-ting, hvor jeg henimod slutningen af ferien virkelig trænger til noget tid alene og så kan det være en hjælp lige at tage lidt hjemmefra.

Aarhus – Paris

Fordelen ved at være i Aarhus og ikke i Paris fx er, at jeg så kan se mine Aarhus-venner og min mor, og ulempen ved at være i Aarhus og ikke i Paris er, at de sociale ting jo tager noget tid. Men jeg synes, jeg fik samlet det godt sammen, så jeg fik mest mulig arbejdstid ud af det og samtidig fik set de vigtigste.

Besøg af Vega

Vega kom over fredag aften, og så havde vi en hygge-lørdag sammen, inden vi så tog hjem sammen søndag. Så hyggeligt at hun havde lyst til det.

Og jeg ved godt, at det er en kliché at Aarhus kaldes smilets by, men shit, hvor er de søde herovre. Forskellen er virkelig slående. Selv den unge mand, der var ved at køre mig ned på cykel, sendte mig det største smil. Aarhus kan altså virkelig noget❤️

Morgensol
Gåtur
Strand
Den uendelige bro
Grøntsagsbutik i latinerkvarteret
Katedralskolen – nostalgi
Regnbuen
Åen
Frokost på Atelier 33
Kulmule med hollandaise og kål (Atelier 33)
Den her lejlighed, ikke? Love it!
Brunch på Juliette i Jægergårdsgade

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Hjem til Aarhus”

Skriv en kommentar

 1. Det lyder skønt. Og hvis du synes, at folk i Aarhus er sødere end i Kbh., så skulle du virkelig prøve at komme til Aalborg. Her er tempoet yderligere lidt lavere og folk tilsvarende sødere. Jeg tror seriøst aldrig, jeg kommer herfra igen :-)

  Svar
  • Jeg tror på dig! Forskellen er virkelig slående. Jeg tænker aldrig over det til daglig, men jeg var så overrasket over hvor søde og sludrende folk var. Københavnerne har virkelig noget at lære :)

   Svar