Hjem til Aarhus


Jeg har tilbragt en uge ‘hjemme’ i Aarhus. Aarhus er bare en superdejlig by og det er virkelig mærkeligt, at jeg ikke er her oftere. Det må jeg gøre bedre i fremtiden.

Arbejds-‘ferie’

Mit primære formål var arbejde. Når jeg skal arbejde på større projekter, er det en kæmpe hjælp for mig at tage mig selv ud af familieligningen. For selvom de to snart 17-årige ikke har særligt meget brug for mig, så er der alligevel noget koordinering i hverdagen med stå-op tider, madlavning, madpakker, hjælp til dit og dat, vasketøj, oprydning osv.

Ved at tage væk, hvor jeg kun skal tage hensyn til mig selv, har jeg mulighed for at arbejde, når hovedet er klart og inspirationen er til stede, uden at skulle tage højde for andre mennesker og deres rytme. Love it❤️

Jeg ved også med mig selv at jeg godt kan have det lidt stramt efter sommerferien. Det er sådan en introvert-ting, hvor jeg henimod slutningen af ferien virkelig trænger til noget tid alene og så kan det være en hjælp lige at tage lidt hjemmefra.

Aarhus – Paris

Fordelen ved at være i Aarhus og ikke i Paris fx er, at jeg så kan se mine Aarhus-venner og min mor, og ulempen ved at være i Aarhus og ikke i Paris er, at de sociale ting jo tager noget tid. Men jeg synes, jeg fik samlet det godt sammen, så jeg fik mest mulig arbejdstid ud af det og samtidig fik set de vigtigste.

Besøg af Vega

Vega kom over fredag aften, og så havde vi en hygge-lørdag sammen, inden vi så tog hjem sammen søndag. Så hyggeligt at hun havde lyst til det.

Og jeg ved godt, at det er en kliché at Aarhus kaldes smilets by, men shit, hvor er de søde herovre. Forskellen er virkelig slående. Selv den unge mand, der var ved at køre mig ned på cykel, sendte mig det største smil. Aarhus kan altså virkelig noget❤️

Morgensol
Gåtur
Strand
Den uendelige bro
Grøntsagsbutik i latinerkvarteret
Katedralskolen – nostalgi
Regnbuen
Åen
Frokost på Atelier 33
Kulmule med hollandaise og kål (Atelier 33)
Den her lejlighed, ikke? Love it!
Brunch på Juliette i Jægergårdsgade

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Hjem til Aarhus”

Skriv en kommentar

  1. Det lyder skønt. Og hvis du synes, at folk i Aarhus er sødere end i Kbh., så skulle du virkelig prøve at komme til Aalborg. Her er tempoet yderligere lidt lavere og folk tilsvarende sødere. Jeg tror seriøst aldrig, jeg kommer herfra igen :-)

    Svar
    • Jeg tror på dig! Forskellen er virkelig slående. Jeg tænker aldrig over det til daglig, men jeg var så overrasket over hvor søde og sludrende folk var. Københavnerne har virkelig noget at lære :)

      Svar