Flødeis med hindbær og sukrin


Forleden skulle jeg lave børneis til weekenden. Konservativt drengebarn havde bestilt vaniljeis, og pigen havde bestilt hindbæris. Det var resterne fra denne portion (altså vaniljedelen), som blev brugt til den råcreme, vi fik til de gode danske jordbær forleden.

Jeg er ikke nogen stor is-mester, så jeg laver mest variationer over den samme grund-is.

Flødeis med hindbær og sukrin

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 stk
|
1 dag

Ingredienser

Sådan gør du

 • Jeg pisker æggeblommerne med sødningen og vaniljen i en skål for sig, til de bliver lyse og luftige.
 • Så pisker jeg fløden i en anden skål, til den er semi-fast, og så rører jeg æggesnapsen forsigtigt i.
 • Herefter kan den så blandes med alt muligt forskelligt. F.eks. moste hindbær for en dejlig sommeris.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Og her er så drengebarnet med vaniljeisen parat til at se Danmark-Brazilien.

Nogle gange kan jeg få helt ondt i maven over, hvor nuttet han er!

Også selvom jeg godt ved, at det måske ikke er specielt fedt at blive beskrevet som “nuttet”, når man er 6½ og har en selvopfattelse af, at man er delvis Niclas Bendtner og delvis Darth Wader.

Søde minder…

Smagen af hindbærflødeis minder mig min min afdøde momor. Hjemme hos hende fik vi altid hjemmelavet is, oftest nougatis, som vi børn ikke kunne lide, men andre gange den gode hindbæris. Jeg husker tydeligt den fyldige smag af fløden, som trænger igennem på en særlig måde i selskab med hindbærrene. Sweet memories.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

22 kommentarer til “Flødeis med hindbær og sukrin”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Har lige lave to udgaver, en med mørk chokolade og en med blåbær . Synes dog ikke de smager af andet end fløde, kan slet ikke smage sødmen fra sukrinen.
  Skal dog nævnes at jeg har brugt vanilje stænger istedet for pulver.

  Svar
  • Det er en god idé altid at smage mine søde opskrifter til. Jeg bryder mig ikke om sødemidler (og ønsker heller ikke at spise noget, der smager for sødt) så mængden, jeg bruger, er altid meget lille. Mange ønsker mere sødme og de skal derfor smage til og selv tilsætte mere.

   Svar
 2. Hej Jane,
  (Dit Sukrin+ link virker ikke)

  Jeg har ikke sukrin+ men gold og den der ligner flormelis. Fungere det lige så fint med een af dem?

  Svar
   • Super så er jeg heldig.
    Jeg vil gerne takke dig for, altid at have tid til at svare, det er prisværdigt.
    Det kunne visse andre lære noget af.
    Det betyder så meget at man passer sine følgere
    God søndag
    ?

    Svar
    • Tusind tak, Nina. Det er dejligt at høre, det bemærkes❤️ Jeg har svært ved at følge med rundt på de andre platforme men her på bloggen prioriterer jeg at svare altid❤️

     Svar
     • Det forstår jeg…
      Det er bare så fint ☀️ Jeg tror de fleste af os alligevel søger info og opskrifter her, og i dine fine bøger.
      God aften.

 3. har du et forslag til hvad hviderne kan bruges til? eller er det de der færdig købte blommer du benytter.

  venligst lene

  Svar
 4. Den is ser lækker ud. Og genialt at bruge en del af portionen til friske jordbær :-)
  Men mht isen- stiller du den bare i fryseren (hvis det skal være én portion is i stedet for ispinde) – eller rører du i dej jævnligt eller hvordan?

  Svar
  • Jeg stiller den bare i fryseren. Jeg er for doven og uopmærksom til at gå og huske at røre. Det kan man naturligvis godt ;-)

   Jeg har lige købt en ismaskine i går og jeg glæder mig til at teste den i aften!

   Svar
 5. Hvis man synes sukrin+ søder for meget, så kan man jo også bare bruge almindeligt sukrin.

  Faktisk synes jeg bedre om alm. sukrin end sukrin+, da alm. sukrin søder ligeså meget som alm. sukker gør det (og jeg har ikke lagt mærke til nogen eftersmag, men det skyldes måske hvad jeg har brugt sukrinen til).

  Svar
 6. Endelig fandt jeg en opskrift med hinbær-flødeis! ;)
  Vil gerne lave det idag, og har været nede for at købe det jeg nu manglede:).
  Men de havde altså ikke noget sukrin+.. Såå.. kan jeg godt bruge sukker istedet?? :D

  Svar
 7. Jeg har tænkt lidt på, den der kølige eftersmag som sukrin har, den er vel ligegyldig i is? Jeg har endnu ikke fået afprøvet det, men det er vel ideelt til is? Eller giver det stadig en anden fornemmelse?
  (jeg kan godt selv se, det er lidt et bøvet spørgsmål haha, men de må også til en gang i mellem :D )

  God lang weekend :)

  Svar
  • Jeg har ikke spekuleret over den kolde fornemmelse fra sukrin i is, men det kan jo netop være fordi det er i is! Lige så kringlet svar herfra ;-) Jeg bruger dog stadig ikke 100% sukrin, jeg synes, resultatet bliver bedst, hvis man blander sødemidler. Ellers kan der komme lidt en besk eftersmag, synes jeg…

   Svar