Hindbærchokolade


Hindbærchokolade? Er det nu også så smart? Er det ikke noget med, at det er nemmere at lade være med at spise sukker, hvis det ikke er tilgængeligt? I det mindste bare lige i den spæde start?

Chokolader

Hindbærchokolader

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog fløden med hindbær, sukker og vanilje i ca. 10 min.
  • Pres massen igennem en si, så hindbærkødet og stenene ikke kommer med og hæld saften tilbage i gryden.
  • Giv et lille opkog og put chokoladen i, så hele balladen smelter sammen.
  • Når massen er lind, hældes den i form(e) og puttes i fryseren.
  • Lad køle og skær op i passende bidder.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Chokolade er jo sundt…

Arh men, altså. Jeg er chanceløs i denne mørke, kolde tid. Shhh… hvem sagde offer? Pjat, pjat, pjat. Chokolade er jo sundt. Særligt når det er mørk chokolade, og det er det her. Og de her hindbærchokolade er faktisk gode. Og ikke specielt søde. Og faktisk er de også ret rich, hvilket gør, at det er svært at spise for mange af dem. Og den slags siger jeg altså sjældent. Om noget.

Hindbærtrøfler

Idéen kom, ved at jeg via mit madblogfeed på Twitter faldt over en titel, der hed “Hindbærtrøfler”, og det lød da virkelig for lækkert. Så det måtte jeg da virkelig prøve. Chokolade på en torsdag! Genialt koncept.

Og nemt var det sådan set også. De blev dejlig bløde og gode, men der er alligevel et stykken hen til, at jeg vil kalde dem trøfler. Men det skal ikke ligge dem for last.

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Hindbærchokolade”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Fedt med god feedback på det, man laver. Nu har jeg ikke ligefrem været hele repertoiret igennem, men synes desværre ikke helt, at det hitter hos mine børn (5½ og 7 år). Lavede mandler med lakridspulver forleden (ristede dem på panden med en lille, bitte klat smør og så pulveret på). De smagte fremragende! Men sønnen spyttede dem ud med væmmelse og datteren ville ikke smage på dem. De kan i øvrigt godt lide mandler. Men må kæmpe videre. Rom blev ikke bygget på en dag;-).

    Svar
  2. Er meget spændt på disse – lige nu står de på køl – det lugtede fantastisk.
    Kan som bonus give et tip, at jeg brugte frugtkødet sammen med en gang flødeskum som desert til mine piger….det gled hurtigt ned – jeg hader nemlig at spilde mad ;-D

    Svar
  3. Lavede et tvist over den til weekendslikket.
    Brugte til en halv pt
    en god spk øko hindbær marmelade og en sjat hindbær likør og en spsk SALTET smør – de smager virkelig dejligt og jeg synes alt sødt bør ha lidt salt ;)

    Svar