Hindbær med chokoladefyld


I går lavede jeg hindbær med chokoladefyld på Snap og at dømme efter antallet af screenshots, så var det ret populært! I virkeligheden er det jo bare en superenkel lille sød snack, men imponeringsfaktoren er ret høj. Og det gør jo ikke noget.

Jeg havde ellers både lavet banan-is med peanutbutter og chokolade og jordbær med chokolade, men ungerne savlede mest over hindbærrene og fik lov at smage et enkelt. Resten gemmer jeg til gæster (ja, ja, tro på det!!).

Vi skal nemlig have gæster på lørdag  – og tak for ALLE jeres helt uhyrligt lækre idéer til menu forleden. Det er jo helt vildt så opfindsomme, I er! Vi skal have mere dessert end hindbær med chokolade, men jeg vakler lidt mellem at lave min simple chokolademousse med kun 2 ingredienser eller at lave noget nyt og spændende. Nu må vi se…

Egentlig ville jeg slet ikke have blogget i dag men have hængt ud med Silas. Han skal nemlig afsted til weekendstævne senere og være væk til søndag. Og efter at have gået op og ned af hinanden i 5-6 uger, bliver det da lidt underligt, at han pludselig er væk i tre dage. Og han har frabedt sig, at jeg kommer og ser ham spille. Av av… kun Søren må komme.

Så trøstechokolade er på sin plads. Og mangler du en sød treat til weekenden er altså her en enkel og nem idé.

Hindbær fyldt med chokolade er en superenkel lille sød treat men imponeringsfaktoren er tårnhøj. Se vejledning her: Madbanditten.dk

Hindbær med chokoladefyld

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skyl hindbær og dup dem tørre (eller lad dem dryppe tørre på køkkenrulle).
  • Smelt chokolade i vandbad og hæld den smeltede chokolade i hvert hindbær med en teske.
  • Stil hindbærrene oprejst, imens chokoladen stivner, fx langs siderne af en skål, et tærtefad eller lign.
  • Lad chokoladen stivne helt i køleskab og tag dem ud når de skal serveres.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Hindbær fyldt med chokolade er en superenkel lille sød treat men imponeringsfaktoren er tårnhøj. Se vejledning her: Madbanditten.dk

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Hindbær med chokoladefyld”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?