Hindbær med chokoladefyld


I går lavede jeg hindbær med chokoladefyld på Snap og at dømme efter antallet af screenshots, så var det ret populært! I virkeligheden er det jo bare en superenkel lille sød snack, men imponeringsfaktoren er ret høj. Og det gør jo ikke noget.

Hindbær fyldt med chokolade er en superenkel lille sød treat men imponeringsfaktoren er tårnhøj. Se vejledning her: Madbanditten.dk

Hindbær med chokoladefyld

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skyl hindbær og dup dem tørre (eller lad dem dryppe tørre på køkkenrulle).
  • Smelt chokolade i vandbad og hæld den smeltede chokolade i hvert hindbær med en teske.
  • Stil hindbærrene oprejst, imens chokoladen stivner, fx langs siderne af en skål, et tærtefad eller lign.
  • Lad chokoladen stivne helt i køleskab og tag dem ud når de skal serveres.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lidt til den søde tand

Jeg havde ellers både lavet banan-is med peanutbutter og chokolade og jordbær med chokolade, men ungerne savlede mest over hindbærrene med chokoladefyld og fik lov at smage et enkelt. Resten gemmer jeg til gæster (ja, ja, tro på det!!).

Vi skal nemlig have gæster på lørdag  – og tak for ALLE jeres helt uhyrligt lækre idéer til menu forleden. Det er jo helt vildt så opfindsomme, I er! Vi skal have mere dessert end hindbær med chokolade, men jeg vakler lidt mellem at lave min simple chokolademousse med kun 2 ingredienser eller at lave noget nyt og spændende. Nu må vi se…

Egentlig ville jeg slet ikke have blogget i dag men have hængt ud med Silas. Han skal nemlig afsted til weekendstævne senere og være væk til søndag. Og efter at have gået op og ned af hinanden i 5-6 uger, bliver det da lidt underligt, at han pludselig er væk i tre dage. Og han har frabedt sig, at jeg kommer og ser ham spille. Av av… kun Søren må komme.

Så trøstechokolade er på sin plads. Og mangler du en sød treat til weekenden er altså her en enkel og nem idé.

Hindbær fyldt med chokolade er en superenkel lille sød treat men imponeringsfaktoren er tårnhøj. Se vejledning her: Madbanditten.dk

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Hindbær med chokoladefyld”