Henriette tabte 18 kg og 96 cm på bare 18 uger med Keto


I dag skal I møde Henriette.

Henriette er en ung kvinde på 29 år. Hun har altid været meget aktiv og spillet både håndbold, trænet og løbet meget.

Da arbejdslivet gjorde sin entré, blev det sværere at opretholde det høje aktivitetsniveau og det højere stressniveau i hverdagen gjorde det nemt at ty til hurtige søde og usunde løsninger. Resultatet blev, at vægten steg på den før så veltrænede krop.

I forbindelse med en operation blev Henriette konfronteret med sin vægt og fik et chok.

Efter operationen gik hun i gang – bevæbnet med Keto-bogen og bare 18 uger senere var der forsvundet lige knap 18 kg og hele 96 cm fra hendes krop.

Tjek lige billederne her. Enormt flot forvandling på så kort tid.

Keto vægttab - Henriette tabte 18 kg på 18 uger med Keto-bogen Keto vægttab - Henriette tabte 18 kg på 18 uger med Keto-bogen

Keto vægttab - Henriette tabte 18 kg på 18 uger med Keto-bogen

Læs Henriette selv fortælle sin historie her:

Jeg begyndte på KETO/LCHF for 18 uger siden og har simpelthen elsket hver sekund.

Jeg har altid være meget aktiv, spillet håndbold, løbet, trænet og alt hvad der hører sig til. Selv i gymnasiet og i årene efter, hvor jeg læste videre, var sport og det at være aktiv, stadigvæk en stor del af mit liv.

Jeg har dog altid set mit selv som en lidt “stor” pige, da jeg altid har været høj, brede skuldre og en rigtig håndboldkrop. Desværre kunne jeg ikke selv se dengang, at jeg faktisk havde en flot krop og var ligesom mine veninder omkring mig.

Da jeg begyndte at arbejde blev det pludselig ikke lige så let at nå hverken håndbold eller anden form for fitness eller løb. Bunkerne på ens skrivebord blev højere og højere og overskuddet forsvandt lidt efter lidt. Jeg havde tit ondt af mig selv, fordi jeg var så udkørt, og ofte forkælede jeg mig selv med en eller anden form for usund spise, da det jo havde været en hård dag på arbejde.

Fik et chok over vægten!

I februar 2019 blev jeg opereret for galdesten, og fik fjernet den og min galdeblære. Da jeg inden min operation trådte op på vægten på hospitalet og så hvilket tal der stod var jeg i chok og tænkte “ej det passer ikke”.

Jeg var i chok, ked af det, men allermest sur og skuffet over mig selv.

Keto-bogen – fire uger gav minus 8 kg og minus 41,5 cm fordelt på kroppen!

Jeg besluttede at nu skulle det være en gang for alle, og det skulle ikke være som de andre gange eller andre “kure”. Jeg har kendt til Madbanditten i noget tid og søgte lidt rundt på bloggen og fandt KETO bogen. Jeg satte mig ned en søndag og læste den fra ende til anden, og sad tilbage med følelsen af “det her er jo lige mig!”. Kød, grønt, æg, bacon – whats NOT to like!

Jeg kørte striks KETO i fire uger og det var vanvittigt hvad der skete af resultater! Minus 8,2kg og 41,5 cm fordelt rundt på kroppen.

Hårdt i starten men det værd

Jeg vil være ærlig og sige, at det også var hårde uger, men motivationen var i top når jeg trådte op på vægten hver søndag morgen!

Jeg oplevede symptomer som tunge ben, hovedepine, sult og dårlig ånde ? Men på trods af det var der altid overskud til at træne og jeg begyndte at sove helt fantastisk om natten. Jeg har altid stået op og tisset flere gange og dette forsvandt fuldstændigt!

Ekstra bonus var, og er, at selvom jeg oplevede at være sulten, så fandt min hjerne ud af, at det dør man ikke af, og det blev nemmere at mærke efter, hvornår man egentlig var rigtig sulten.

Min kæreste hoppede også med, og han elsker simpelthen så mange af opskrifterne, og hvis han på arbejdet fx har spist brød eller andet som vi ikke gør mere, ja så får han det faktisk skidt og tænker “ej jeg vil sgu hellere have keto”!

Tilpasser Keto til mig og min livsstil

Efter de fire uger med KETO var jeg meget bange for, hvordan det skulle gå uden at have en som kunne holde mig i hånden.  Jeg skruer på lidt “knapper” uge efter uge, så det passer til mig og det er fantastisk at der stadigvæk sker resultater.

Det er dejligt at jeg ikke selv kun kan se resultaterne, men kæmpe bonus at jeg også får ros og pæne ord med på vejen af venner, veninder, familie og kollegaer. Min teammakker blev inspireret af mine fortællinger og opskrifter og tabte 7kg i sommerferien og kører stadigvæk KETO/LCHF. To andre kollegaer er også “hoppet” med på vognen og elsker det lige så meget som mig.

18 uger: minus 17,9 kg og 96 cm fordelt på kroppen

På 18 uger har jeg tabt 17,9kg og 96cm fordelt på kroppen. Selvom mit slutmål egentlig er nået, så fortsætter jeg endnu, og ser alt det der ryger som bonus.

Det er vildt hvor meget kosten kan gøre og endnu vildere hvad der sker når man supplere med træning.

Slog rekord ved halvmaraton

Til slut kan jeg sige, at jeg løb mit halv Marathon nummer 4 i dag og slog min tid fra sidste år med 6minutter! Det kan mærkes at man ikke løber rundt med de ekstra kilo.

Jeg er mæt og glad med KETO/LCHF, fået dejlige nye vaner og vil ikke bytte det for noget.

Jeg kan varmt anbefale KETO/LCHF og ikke mindst skønne Jane til andre.

Vil du se mere til Henriette?

Du kan følge Henriette på Instagram, hvor hun har profilen @henriettegrue

Bliv sommerklar med Madbanditten

Enkel og ligetil protokol til vægttab – super effektiv og realistisk.

Prøv den super populære Sommerklar-protokol, som har taget Madbandittens læsere med storm.

Sendes øjeblikkeligt på mail – kun 99,- 

 

 

7 kommentarer til “Henriette tabte 18 kg og 96 cm på bare 18 uger med Keto”

 1. Hej Jane
  Tak for en meget inspirerende blog.
  Jeg har en af dine tidligere bøger om LCHF, og jeg har nu købt 5 ugers keto-efterårsplan. Jeg er dog nysgerrig på at vide, hvad mere præcist er forskellen på LCHF og Keto? Det kan jeg ikke helt gennemskue. Er der et sted, jeg kan læse om det, og hvilken type, du anbefaler, man vælger til hvilket formål?
  På forhånd tak og bedste hilsner
  Lisbeth

  Svar
  • Keto er den helt kulhydratfattige variant – det, vi tidligere har kaldt ‘striks LCHF’. Den kraftige kulhydratrestriktion giver nogle fordele ift. appetitnedsættelse og det er effektivt hvis målet er vægttab.

   En anden grund til at jeg bedre kan lide keto er, at mange gik galt i byen med LCHF, fordi de fokuserede på ensidigt på High Fat men glemte at det egentlig var Low Carb, der var den regulerende mekanisme. Og det blev til for meget brød og bagværk og diverse erstatningsprodukter, så vaneændringen kom aldrig med. Med keto spiser man grøntsager, kød og fedt og får en fuldt ud fedtforbrændende metabolisme. Det er nemt og det er enkelt og uden alle de der gråzoner.

   Svar
 2. Hej Jane
  Jeg kender Henriette, vi har arbejdet sammen og hvor er hun bare pisse sej.
  Hun har altid været en flot pige og i god form, men det der er jo helt vildt.

  Hvis man ønsker at prøve Keto, men egentlig ikke spiser særlig meget kød (jeg bryder mig bare ikke om det) kan det så stadig lade sig gøre?

  Mvh. Cathrine

  Svar
  • Ej hvor sjovt :))

   Og mjah.. for at lykkes med at holde kulhydratindtaget så lavt, som Keto foreskriver, er det nødvendigt at spise animalsk protein. Men det behøver ikke være kød. Det kan lige så fint være fjerkræ, fisk, skaldyr og æg.

   Hvis alle kødkilder er udelukket, kan du også vælge en almindelig Low Carb-tilgang. Det er der også meget at hente i, synes jeg. Jeg har lavet et forslag til vegetarisk Low Carb kost her: Low Carb Vegetar

   Svar