Hej sommerferie


Nu går denne trætte dame på sommerferie. Au revoir Valby og i eftermiddag sidder jeg og kigger på denne fortryllende udsigt. At sige at det er tiltrængt er en underdrivelse. Søren og jeg joker med, at vi (han) kommer til at sove den første uge væk.

Der bliver derfor stille her på bloggen, og jeg vender formentlig først rigtigt tilbage til august.

Nyhedsbrevet holder dog ikke ferie, men udkommer stadig hver lørdag, så der er stadig lidt underholdning i indbakken til dig, der er tilmeldt.

Jeg tror heller ikke, det bliver helt sommer uden sociale medier, som jeg gjorde sidste år. Hvis jeg får lyst, laver jeg lidt stories på Instagram. Jeg har ikke besluttet det endnu.

Draguignan – Montpellier – Barcelona

Det er sådan cirka vores rejseplan – altså medmindre sidste nye dødsmutation eller nærkontaktsopsporing i 10. led (I’m sorry, jeg prøver virkelig at være en god og lovlydig borger, but this is getting ridiculous) tvinger os til at ændre planer. Det er åbenbart vilkårene i øjeblikket, og hvis alternativet er at blive i Valby, så tager jeg det med også.

Vi starter hos min far, hvor vi skal være i en uge, og så drager vi videre til Montpellier og herfra videre til Barcelona. Vi har lidt forskellige behov i familien, når to 15-årige også skal tilgodeses. Så vi har prøvet at veksle lidt familie-afslapning-pool-strand-by-shopping.

Jeg tænker lige nu slet ikke længere frem end første stop. Jeg har ikke set min far og min stedmor siden sidste sommer. Det er jo den store ulempe ved at have familie i udlandet under en pandemi.

Så første stop er at slappe af, spise god mad, dase ved poolen, bade og sove. På repeat.

Rigtig god sommer til dig derude.

Den eneste slags Corona, jeg gider forholde mig til i min ferie.

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Hej sommerferie”

Skriv en kommentar

 1. Rigtig god ferie♡♡♡ … og må altså lige sige: Hvor ER det bare lækkert at der er billede af hver enkelt ret i alle kategorier under Opskrifter … i stedet for kun rettens navn! Juhuuuu, hvor har jeg savnet dette. Tusind tak♡♡♡

  Svar
  • Feedt og tusind tak – så glad for at høre, at det er en hjælp. Der er en masser ‘børnesygdomme’ med sådan et nyt site og en masse, der ikke virker, så det er dejligt at høre at der er ting, der fungerer også❤️

   Svar
 2. Rigtig god og velfortjent ferie :)

  Og tillykke med ny hjemmeside. Super lækker – og nu med printmulighed på opskrifterne – sååååå lækkert :)

  Svar
  • TAK ❤️❤️

   Og ja, hvor er det bare dejligt endelig at have fået flyttet bloggen over på det nye. Vi har en masse nye funktioner, vi stadig gerne vil lave, men nu er ‘skelettet’ på plads, og vi kan begynde at bygge ovenpå. Det bliver megafedt🔥

   Svar
 3. Kære Jane, kors – hvor har I fortjent en dejlig ferie efter dette rædselsår 😍 nyd det og navnlig Montpellier; var der for over 30 år siden – 😖 – og jeg kunne godt bruge en kølig Pastis på Place de la Comédie lige nu 🥂 …. eller bare slentre rundt i Antigone – suk 😆. Selv nøjes jeg med først Silkeborg om 3 uger og dernæst Berlin i august 🌞😎😁 – til lykke med den nye hjemmeside 💐 Knus Pia

  Svar
  • Tusind tak – det er mit første besøg i Montpellier så jeg er ret spændt på hvad den by har at tilbyde❤️

   Svar