Harissa-kylling (kylling i chili-marinade)


Harissa-kylling, eller kylling i chilimarinade, smager eminent godt og her har jeg holdt opskriften helt simpel og uden hundredevis af ingredienser.

Harissa-kylling - lækker opskrift på kylling i chili-marinade.

Harissa-kylling (kylling i chili-marinade)

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland harissa, yoghurt, salt og peber sammen og kom det i en frysepose sammen med kyllingen.
  • Lad den marinere i køleskabet i et par timer, men gerne længere, evt. natten over, hvis du er så forudseende.
  • Steg kyllingen på en pande eller grill, til den er gennemstegt.
  • Server gerne med blomkålscouscous, lidt rucola og evt. et drys ristede mandelflager.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvis du ikke kender Harissa, er det en nordafrikansk chilisauce. Du kan købe den færdigt i de fleste større supermarkeder men du kan selvfølgelig også lave den selv. Jeg har bare købt min.

Du kan formentlig godt bruge Sambal Oelek i stedet, hvis den er nemmere at få fat i men jeg tror, den er lidt stærkere, så vær lidt varsom med mængden.

Harissa kylling – spicy og krydret

Min Harissa-kylling her er ikke mega-stærk men den er godt krydret og lidt spicy. Tilpas evt. mængden, så den passer til din families smagsløg.

Vi spiste den marinerede kylling sammen med den blomkålscouscous, jeg delte forleden og det var et super match. Det kan varmt anbefales.

Kylling, der har været marineret i yoghurt, bliver altid dejligt mørt. Og på den måde bliver det lidt mindre kedeligt at spise kylling.

Hvad spiser man til harissa-kylling?

Jeg foreslår, at du spiser denne lækre, krydrede blomkålscouscous. Det er også den, jeg har på billedet. Sammen er de to et forrygende godt måltid.

Her får du virkelig et måltid mad med masser af smag.

Harissa kylling - lækker opskrift på kylling i chili marinade.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Harissa-kylling (kylling i chili-marinade)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Din hjemmelavede harissa er bare fantastisk, har dog gjort den lidt mere spicy, da vi gerne vil have det godt spicy. Laver altid dobbelt portion og det holder så 14 dage. Altid super lækre opskrifter fra dig.
    Jeg har også oplevet at man skulle i special forretninger for at få harissa og det bliver bare bøvlet at støve dem op. Dette er en keeper for sure
    Tak for din inspiration

    Svar
  2. Hej Jane,

    Opskriften ser super lækker ud, og jeg ville købe harissa i Kvickly i dag, men de havde det desværre ikke i den butik, jeg var i.
    Vil du give et tip til, hvor du køber det henne?

    Svar
    • Jeg kan simpelthen ikke huske hvor jeg har købt min. De holder jo for evigt. Men du kan bare bruge Sambal Oelek i stedet. Det fås vist i de fleste supermarkeder :)

      Svar