Halloween småkager med kakao og lakrids


Halloween småkager formet som flagermuse og spøgelser er en sjov lille treat at have på bordet, hvis man deltager i denne skøre tradition.

Halloween småkager

Halloween småkager

Føj til favoritter Udskriv Pin
Småkager med kakao og lakrids
50 stk
|
1 t 30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne i en skål, til du har en sammenhængende masse.
  • Form dejen til en kugle og sæt den på køl. Lan den hvile i ca. 1 time. Den er nemmere at håndtere når den kold og mindre blød.
  • Opvarm ovnen til 150 grader.
  • Rul dejen til en tykkelse af ca. 2-3 millimeter i mellem to stykker bagepapir (ellers hænger dejen fast i kagerullen).
  • Udstik dejen med dine halloween-udstikkere – eller en anden ønsket form – og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Det kan være en fordel at flytte dem i udstikkeren, da de er meget porøse.
  • Bag småkagerne i 12-15 minutter til de er let gyldne.
  • Evt. kan du pynte dem med en glasur lavet af SukrinMelis (eller flormelis) og æggehvide.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg tog udgangspunkt i opskriften til julesmåkagerne og tilsatte kakao og lakridspulver, så de blev mørke i det og fik en ikke-julet smag. Lige som julesmåkagerne bliver de ikke sprøde men bløde. Dog fejler smagen bestemt ikke noget.

Uhyggelige Halloween småkager

Småkagerne i denne opskrift er lavet med nogle mini-udstiksforme, jeg fandt fra en side, der hedder kagegrisen.dk. De har alt muligt til bagning og alle mulige skøre ting til Halloween.

Der bliver til 2 bageplader af dejen. Jeg lavede dog kun en og rullede resten af dejen ind i et stykke bagepapir og gemmer det i fryseren til julesmåkagerne. Smart hva? Jeg er allerede på forkant med julebagningen. Ja, så har man da set det med😅

Småkager uden mel

At bage småkager uden mel involverer jo nogle kompromiser og især er der jo én ting, man må gå på kompromis med: Nemlig sprødheden. De bliver fint faste og dejen er nem nok at arbejde med, men den der sprødhed som hvedemel og sukker giver, fås altså ikke her.

De smager fint men konsistensen er lidt mere blød og fast end fast og sprød. Bare for forventningsafstemningens skyld. Det samme gælder for alle mine småkager og cookies. Hvis du vil prøve kræfter med en anden opskrift, kan jeg virkelig anbefale Low carb cookies med peanutbutter og chokolade.

Halloween i vores villakvarter

Vi går faktisk ret højt op i Halloween i vores villakvarter eller i hvert fald er der langt flere børn, der stemmer døre til Halloween end til fastelavn herude. Det plejer at være en superhyggelig aften, hvor man lige får hilst på alle naboerne, som man jo ikke ser så meget fra efteråret og frem.

Vi har ikke besluttet, om vi deltager endnu, men hvis vi gør, skal vi have anskaffet et græskar at have sat ud på gaden for at signalere at trick&treaters er velkomne og vi skal have købt noget at give dem.

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Halloween småkager med kakao og lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?