Halloumivafler med rejer og peberrodsdressing


Halloumivaflerne er faste og mættende og oplagte i madpakken. Prøv dem som her med rejer og peberrodsdressing. Herlig frokost!

Halloumivafler med rejer og peberrodsdressing

Halloumivafler med rejer og peberrodsdressing

Føj til favoritter Print Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Halloumivafler, 2 stk.

Peberrodsdressing

Til servering

  • 150 g store rejer
  • 50 g rucola
  • 1 spsk frisk dild hakket

Sådan gør du

  • Varm vaffeljernet op.
  • Riv hallouimi-osten groft på et rivejern og bland den revne ost sammen med Pofiber, æg, chiliflager og evt. lidt vand.
  • Fordel halvdelen af massen i vaffeljernet og bag, til den er gylden. Gentag med resten af massen.

Peberrodsdressing

  • Kom cremefraiche i en skål sammen med friskrevet peberrod, citronsaft og rør godt rundt. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  • Anret vaflerne på en tallerken og kom rucolasalat og peberrodsdressing på.
  • Fordel rejeserne ovenpå og drys til sidst med lidt friskhakket dild.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vafler lavet af halloumi / grillost

Halloumi, den cypriotiske fastost, der også kan steges/grilles er virkelig lækker at bruge i vafler, da den giver en skøn, fast konsistens til vaflerne. Du kan opbevare dem i køleskab eller fryser med mellemlægspapir imellem og på den måde nemt tage en op efter behov.

Se også halloumibund til pizza og sandwich

Fyldet kan du variere i det uendelige, men jeg vil anbefale dig at prøve min variant med rejer og peberrodsdressing. Hvorfor smager peberrod SÅ godt? Og hvorfor bruger jeg det så sjældent? Der er plads til forbedring der…

Halloumivafler fra Keto på 4 uger

Denne opskrift på halloumivaflerne er fra min bog Keto på 4 uger. Flere af mine PLUS-medlemmer har spurgt, om den ikke kunne ligge her på siden også, så de kunne tilføje den til deres madplaner, og jeg er selvfølgelig samarbejdsvillig på det punkt.

Halloumi er sådan en ind-ud-ting for mig. I perioder får jeg vildt lyst til den og så spiser jeg den i nogle dage. Derefter kan der gå måneder, før jeg køber den igen. Så sært egentlig.

Jeg kan bedst lide den ‘ægte’ halloumi, den, der er lavet på får og ged. Den er dog lidt en sæsonvare i supermarkederne, især efter Irma er lukket. Og så må jeg ty til den danske version grillosten.

Og apropos grillosten. Får du købt for meget, så prøv lige ostefritterne en dag, hvor du virkelig har brug for noget snask. De er simpelthen for lækre.

Halloumivafler med rejer og peberrodsdressing
Halloumivafler med rejer og peberrodsdressing

Få min Protein Julekalender gratis!

24 låger, der gør dig klogere på protein og som hjælper dig med at holde kursen i den søde julemåned.

Tilmeld dig her

Mere protein – færre kalorier

Vidste du, at studier gentagne gange har vist, at kalorieindtaget falder, når proteinindtaget stiger? Det er bare én af de mange gode grunde til at have fokus på proteinindtaget.

Mangler du inspiration til din proteinrige livsstil, er min bog, Proteinmanifestet, din nye bedste ven.

Jeg vil spise mere protein!

PROTEINMANIFESTET

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Halloumivafler med rejer og peberrodsdressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej , jeg er tvivl om jeg kan anvende Puck-0st (feta) istedet for halloumi/ grill ost ?
    Hvad tænker du ?
    Kh 😍😍

    Svar
    • Lige i denne opskrift ville jeg ikke gøre det. Halloumi er jo en meget fast/tør ost og puck en meget blød (og vildt lækker) ost.

      Svar