Hakkebøf med spejlæg


Hakkebøf med spejlæg kan spises til alle måltider men her har jeg brugt den som en mættende og proteinrig morgenmad. Man får en god start på dagen med sådan et solidt måltid fra morgenstunden og det kvæler effektivt sult og sukkertrang – også i de sene eftermiddagstimer.

Hakkebøf med spejlæg – skøn restemad

Vi har nogle gange hakkebøffer til overs fra aftensmaden og de kan godt være lidt kedelige næste dag. Hemmeligheden er at understege dem en lille smule og så giver jeg dem fem minutter i airfryeren næste morgen. Så er den perfekt igen.

I mellemtiden kaster jeg et par æg på panden og finder en rest blomkålsbearnaise, hvis jeg er så heldig at have en rest af det og så har jeg en mættende og proteinrig morgenmad eller frokost.

Hakkebøf med spejlæg

Hakkebøf med spejlæg og blomkålsbearnaise

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|

Ingredienser

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Proteinrig morgenmad er nøglen

Det kan virke kontraintuitivt at spise et kæmpe måltid fra morgenstunden, hvis man gerne vil spare kalorier og mange gør da også det modsatte. De springer morgenmaden over for at spare på kalorierne. Det kan såmænd også fungere men det, som tit sker og som overses er, at der så snackes om eftermiddagen. En håndfuld flæskesvær her, en håndfuld mandler der, en humpel ost osv. Og det løber op. Og det, der så er sket, er, at nu har vi byttet et næringsrigt, proteinrigt måltid med et knap-så-næringsrig omgang fedtrige snacks. Faktisk ikke et godt bytte med de briller på.

Så lider du af eftermiddagssult og cravings, bør du i stedet prøve at starte dagen med en ordentlig ladning protein. Det vil nemlig regulere din appetit langt ud på dagen. Og det kunne jo fx være denne omgang hakkebøf med spejlæg ;-)

Denne opskrift er i øvrigt fra Keto på 4 uger.

Hakkebøf med spejlæg

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Hakkebøf med spejlæg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?