Hakkebøf i airfryer


Hakkebøf i airfryer var en af de ting, jeg var mest spændt på at give mig i kast med. Jeg spiser tit en hakkebøf til frokost og det ville være nemt, hvis jeg bare kunne putte den i airfryeren og så var frokosten klar.

Kan man lave hakkebøf i airfryer?

Ja, det kan man godt. Men spørgsmålet er om det bliver bedre. Stort set alt, jeg har lavet i airfryer hidtil, er blevet bedre end hvis jeg havde tilberedt det på anden vis, men jeg er ikke sikker på at hakkebøf kommer med på den liste. Ærligt, så tror jeg, at jeg synes, de bliver bedre stegt men det ændrer jo ikke på at det er dødnemt bare at fyre sine hakkebøffer i airfryeren.

Måske er der nogle tricks, som jeg ikke kender endnu? I så fald, skynd dig at dele dem med mig i kommentarfeltet nederst.

Her er den hidtil bedste hakkebøf, jeg har lavet i airfryer.

Hakkebøf i airfryer

Hakkebøf i airfryer

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Equipment

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd airfryeren på 200 grader og lad den køre et par minutter.
 • Form kødet til to lige store hakkebøffer, pensl eller spray dem med lidt olivenolie og drys med salt og peber.
 • Læg hakkebøfferne på airfryerens rist og giv dem ca. 1o minutter. Kig til dem og giv dem lidt mere, hvis du gerne vil have dem mere stegt.
 • Du kan overveje at vende dem halvvejs. Det gør dem lidt mere ensartede i overfladestrukturen. Jeg synes mest det er vigtigt at vende dem, hvis de ikke ligger på risten men ligger direkte i skuffen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hakkebøffer i airfryer – mine erfaringer

Mit første forsøg med hakkebøffer i airfryer blev ikke rigtigt godt. Jeg synes, kødet smagte lidt kogt i stedet for stegt og jeg savnede stegeskorpen og den røde midte.

Anden gang gik lidt bedre. Her havde jeg lige lidt olie på dem og jeg havde samtidig opvarmet airfryeren inden jeg puttede dem i. Samtidig havde jeg temperaturen lidt højere oppe. Det blev bedre, synes jeg. At lægge dem på risten er klart det bedste tip.

Men jeg synes stadig, det bliver bedre på panden. Her kan jeg få min stegeskorpe og den røde midte, jeg savner her. Jeg er typen, der spiser min hakkebøf nærmest rå i midten og jeg ved godt at de vil falde død om, hvis de læser det inde hos Fødevarestyrelsen, men for pokker, det er så godt jo.

Jeg skal gøre et forsøg mere i airfryer, hvor jeg vil tage temperaturen endnu højere op og forkorte tilberedningstiden. Måske kan det give mig det resultat, jeg er ude efter.

Hakkebøf i airfryer

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Hakkebøf i airfryer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Min Airfryer kan gå op til 240 grader og det hjælper.
  Måske du på en eller anden måde skulle prøve at få hævet bøffen så den kommer tættere på varme legemet.

  Svar
  • Ja god tanke – jeg prøver at lægge dem på risten næste gang og skrue op for temperaturen. Det ville være så fedt, hvis det blev godt👍🏼

   Svar
 2. Riv en håndfuld svampe, lidt revet løg, evt et æg og bland i det hakkede oksekød.
  Jeg synes det gør bøffen mere saftig ☺️

  Svar
 3. Hakkebøf i ovn bliver heller ikke så god som på pande, så der er nogen ting, hvor man bare skal holde sig til det afprøvede.

  Svar