Gulerodskagesalat


Gulerodskagesalat en den klassiske råkost i nye klæder. Her er rosinerne nemlig lagt en marinade med kanel og appelsin og kokos er ristet sprød og det giver sådan en gulerodskage-vibe, som mine nu store børn ville kalde det.

Jeg har vaklet lidt med om jeg skulle dele denne her opskrift, for den er jo lidt høj i kulhydrat og især rosinerne er jo med til at hive den derop ad. Men den smager bare seriøst godt. Altså den smager jo som en gulerodskage, bare forklædt som salat. Eller i hvert fald derhen ad😅

Den er oprindeligt bragt i min børnefamiliebog Madglad og den er super populær blandt børn. At spise en sød gulerodsråkost, der smager af kage, er åbenbart noget, der falder i mange børns smag.

Gulerodskagesalat

Gulerodskage-salat

Føj til favoritter Udskriv Pin
med kanelrosiner og ristet kokos
4
|
20 minutter

Ingredienser

Kanelmarinade

Råkost

Sådan gør du

Kanelmarinade

  • Rør først en marinade sammen af olivenolie, appelsinsagt, kanel og vaniljepulver og salt.
  • Læg rosinerne i blød.

Råkost

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft. Kom dem i en skål.
  • Rist kokosmel på en tør pande, til det bliver gyldent og begynder at dufte.
  • Bland de revne gulerødder, kanel-rosiner og ristet kokos godt sammen og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Råkost, der smager af gulerodskage

Det er rosinerne, der er marineret i appelsinsaft med kanel, der sammen med det ristede kokos, leder tankerne hen på gulerodskage. Så spring ikke disse ting over.

Spring den over i Keto-perioder og brug den i Low Carb perioder eller server den for børn i voksealderen og nyd at de pludselig godt kan lide grøntsager.

Gulerodskagesalat

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Gulerodskagesalat”