Gulerodskagekugler


Vi kaldte disse for ‘gulerodskage kugler’, for de smager som kold gulerodskagedej og helt ærligt, hvem elsker ikke det? De er smager sødt og dejligt, er fyldt med alverdens godheder og så er de nemme at lave. Så mangler du et hyggeprojekt at lave med ungerne her i vinterferien, har du en idé her!

Disse gulerodskage kugler indeholder dadler og er altså ikke low carb. Bare lige, så vi har det på det rene! Men de er lavet af naturlige ingredienser og uden tilsat sukker. Dadlerne er jo så rigeligt søde.

Vi spiste dem i går, imens vi sofahyggede til Danmark har Talent. Jeg var lidt sen til at falde for det show, men jeg må indrømme, at det har vundet mit hjerte. Et er, at ham Felix jo er ret så lækker (sshhh…!) men mere vigtigt er, at jeg synes, det er et fint og respektfuldt show, som man kan se med sine unger uden at krumme tæer. Nogle gange når vi ser X-factor får jeg sgu lidt ondt i maven altså…

Gulerodskage kugler - opskrift på dadelkugler med smag af gulerodskage

Gulerodskagekugler

Føj til favoritter Udskriv Pin
15 stk
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend hele balladen i foodprocessor. Afhængigt af din foodprocessors evner, kan du overveje at have revet gulerødderne først.
 • Tril dejen til kugler og placer dem på et fad beklædt med bagepapir. Hvis de klistrer, kan du skylle hænderne i koldt vand.
 • Dejen er lidt blød i det, så lad kuglerne stivne i køleskab inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Har I nogle spændende planer for vinterferien? Her står den mest på arbejde. Ungerne er jo hjemme fra skole men har lidt planer med klub og venner og bedsteforældre. Vi har noget ferie i slutningen af marts, som vi er begyndt at tælle ned til og så gik det ikke lige at holde en uges vinterferie også.

Gulerodskage kugler - opskrift på dadelkugler med smag af gulerodskage
Gulerodskage kugler - opskrift på dadelkugler med smag af gulerodskage

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Gulerodskagekugler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Kan også laves som dessert.
  Mas lidt af dejen ned i ex en ramekin. Kom en spiseskefuld mascarpone på og top med hak chokolade, eller allerbedst kakaonips?
  Det var mega nemt og kunne sagtens indgå når der er gæster.

  Svar
 2. Kære Jane
  Jeg vil bare lige sige 1000 tak for din blog. Jeg er startet på LCHF for 1 måneds tid siden – og jeg elsker det allerede! Min mave er glad, jeg er glad og så maden smager fantastisk! Men jeg havde ikke kunnet gøre det uden din hjemmeside med praktiske informationer om LCHF og en masse nemme, gode opskrifter – så 1000 tak for det :D I går lavede jeg chicken korma og den nemme chokolademousse med kun fløde/chokolade – det smagte virkelig godt! Og jeg ser frem til snarest muligt at lave mac’n’cheesen (ser sygt god ud!). KH

  Svar
 3. Lækkert! Jeg har rullet mine i hampefrø for at give lidt mere struktur og bid i kuglerne. Det smager godt og ser også rigtig fint ud:)

  Svar