Grønne pandekager og en snasket burger


Med disse grønne pandekager kan du lave en god og sund burger. Og hvem elsker ikke at sætte tænderne i en snasket burger?

Grønne pandekager og en snasket burger LCHF low carb high fat

Grønne pandekager

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 stk
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skyl grønkålen og skær de stive stokke af. Skær blomkål i mindre stykker.
 • Hæld grønkål og blomkål i foodprocessoren og blend det sammen. Skrab ned af kanterne nogle gange, indtil det hele er findelt. Hæld de øvrige ingredienser i og blend, til du har en samlet grøn dej.
 • Form dejen til klatter med hænderne og klat dem ud på en bageplade til små, fine pandekager.
 • Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 170 grader varmluft.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Grønne pandekager som burgerbrød

Der er masser af muligheder for at lave lækre burgerboller på LCHF, men personligt foretrækker jeg at skrue lidt ned for nøddebrødene og bare lægge min burger på en bund af grøntsagspandekage.

Her er den lagt på en temmelig grøn pandekage og godt snasket ind i min for-tiden-yndlings-dip. Det kan man faktisk ikke klage over! – og så fik jeg også brugt resterne af det halvtrætte grønkål, der lå i bunden af mit køleskab.

Hvor længe kan de grønne pandekager holde sig?

De holder sig fint på køl i en lille uges tid, og jeg har derfor haft glæde af dem til frokost flere gange.

Som fx i går hvor jeg spiste denne lækre sag med kyllingesalat på toppen. Kyllingesalaten havde jeg rørt i en dressing af hjemmelavet mayo lavet på avokado-olie (deraf farven) tilsat lidt hvidløg og hakket persille.

God og mættende frokost, der uden problemer holdt mig mæt til aftensmaden.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

25 kommentarer til “Grønne pandekager og en snasket burger”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Har du prøvet denne grønne sag til morgenmad med et spejlæg på toppen? Tænker, at det kunne være en lækker start på dagen :-)
  Vh Linet

  Svar
 2. Hej Jane.

  Jeg står og skal holde fødselsdags-frokost for 13 personer søndag den 20. oktober..

  Og har tænkt mig at give de alle sammen en GOD og LÆKKER oplevelse med førstegangs-prøven af dine opskrifter som jeg længe har higet efter at prøve! ;P

  Kan man i stedet for grønkål bruge rosenkål til de dersens pangekage/burgerbollerbunde ?
  Og hvad er et lige der er SÅ godt ved ramsløg ? Er det noget med de er kraftigere og sager lidt af hvidløg ? :/ :)

  Super fed blog! Håber at se din bog på gavebordet den 18. oktober eller den 20. oktober.

  Vh Anja

  Svar
  • Jeg tror ikke jeg ville vælge rosenkål. Måske heller broccoli så. Ramsløg giver bare smag. Lidt henad hvidløg. God fornøjelse med fødselsdagen :-)

   Svar
   • Hej igen.
    Åh tusind tak ! Havde ellers troet man fik en mail med at man havde fået svar.. Så havde helt glemt at gå herind og kigge igen ;) Dejligt at høre det er bedre med andre ting for havde plan om at bruge grønkålen idag (da jeg vil forberede det til søndag :D )

    Svar
 3. Jeg er helt vild med din side og vi starter idag med at smage på en af dine lækre opskrifter :)
  Hvad er det hvide du har liggende på tallerkenen?? kokosflager??

  Svar
 4. Hej Jane,
  så er jeg ved at være på banen igen efter 8mdrs amning og forbud fra sundhedsplejersken om at cutte kulhydraterne helt mens det stod på… Har en plade af disse pandekager i ovnen p.t. med ramsløg fra baghaven :)
  Skal bare lige tjekke ind om nogen har forsøgt sig med at fryse disse herligheder så man kan lave en større mængde og være forberedt på hverdagen?

  <3 sanne

  Svar
  • Ej så spændende! Jeg har frosset dem. Put madpakkepapir imellem, så de ikke klistrer sammen og så går det fint :-)

   Svar
  • Ej sejt link! Jeg faldt over en i går med fem tips til alternativ brug af kokosolie. Rynkecreme og deodorant var på listen. Jeg er så småt taget dem i brug og forventer mig store ting af bl.a. rynkeeffekten! Ha ha!

   Svar
  • Nej, det tror jeg faktisk ikke. Eller jeg tror i hvert fald, de ville være svære at vende. Normalt synes jeg, at dem, der skal på panden, skal have mere ost og evt. også en håndfuld kværnede nødder for ikke at splatte helt ud..

   Svar
 5. Hvis jeg ellers bare kunne finde grønkål nogen steder i København, så ville jeg fluks lave disse ;)
  Jeg foretrækker også at bruge grøntsager som bund i sandwich og burger :)

  Svar
 6. Jeg holder også en lille pause med nødderne i øjeblikket, og jeg har faktisk heller ikke gjort mig så meget i brød, da jeg ikke kan tåle laktose. Jeg er derfor helt med på idéen om at lave “brød” af grøntsager i stedet for! Det vil jeg eksperimentere lidt med! Tak for inspiration! :D

  Svar