Grøn salat med mormordressing


Denne her grønne salat med mormordressing, er en slags basissalat, der bare passer til næsten alt. Jeg skriver ofte til mine opskrifter, at de kan serveres med en grøn salat som tilbehør, og her er altså et bud på sådan en grøn salat.

Grøn salat med mormordressing

Grøn salat med mormordressing

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 minutter

Ingredienser

Mormordressing

Sådan gør du

  • Skyl salten og vrid den fra hinanden, med hænderne, i grove stykker.
  • Skyl og halvér agurken, fjern evt. det våde i midten med en teske, og skær den i både.
  • Vend salat, spinat og agurk sammen i en skål.
  • Pisk dressingen sammen.
  • Vend salaten med dressing og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Salaten kan serveres til både gryderetter, til kød, ved siden af en suppe, til frokost med lidt rester, til tærter, eller hvad der ellers lige er på menuen. Jeg selv serverede denne her salat til høns i asparges, og det fungerede også rigtig godt.

Variér din grønne salat

Denne her basissalat, eller grønne salat, kan varieres i det uendelige og laves lige ud fra, hvad du har. Icebergsalat, spinat, krølsalat, rucola, romaine, hjertesalat, hovedsalat eller anden grøn salat kan bruges. Kål kan også sagtens bruges fx spidskål eller kinakål, som er de mere vandede typer, som nemt kan gøre det ud for en lidt grov salat.

Ekstra fyld kan være, som her, agurk, men du kan også bruge selleri, ærter, asparges, forårsløg, fennikel eller anden grøntsag.

Og tilføj også gerne ekstra smagsgivere såsom frugt fx æble og pære og evt. også lidt knas i form af ristede nødder eller kerner fx valnødder eller græskarkerner. Krydderurter kan også bruges, jeg har her brugt lidt persille.

Prøv også grøn salat med vinaigrette

Din dressing kan også varieres, i stedet for mormordressingen kan du bruge en vinaigrette eller en simpel olie-eddike-dressing uden sennep. Jeg er faktisk ikke så glad for mormordressing, den skal helst være mere syrlig end sød, derfor tilføjer jeg ofte lidt mere citronsaft end sødning.

Salat med mormordressing, af iceberg, spinat og agurk

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Grøn salat med mormordressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?