Grøn morgenmad – vitaminer fra morgenstunden


Bedre halvdel klager over træthed i øjeblikket. Måske er det bare den brutale tilbagevenden til arbejdet efter en sommerferie bestående af regnvejr og hårdt fysisk arbejde på huset, der gør, at man ikke føler sig sprængfyldt af energi, som man bør efter sin sommerferie. Vi har dog heldigvis fem dage i Barcelona at se frem til i starten af september, men det holder jo naturligvis ikke at gå og være træt om sommeren. Det kan man gemme til vinterens mørke.

Så vi besluttede, at der skulle flere vitaminer indenbords fra morgenstunden, så i morges blev der juicet en god, grøn sag til morgenmaden. Dagens grønne juice blev til af 1 håndfuld basilikum, 1 squash, 1 grøn peber, 4 stængler bladselleri og 1 stort stykke sommerhvidkål. Og den smagte dejligt og frisk. Bladselleri giver en uovertruffen god smag i juices.

Den grønne morgensjus blev serveret sammen med et par skiver kerneknækbrød, persillepesto og forskellig pølse og manchego. Det var faktisk en dejlig start på dagen.

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Grøn morgenmad – vitaminer fra morgenstunden”

Skriv en kommentar

 1. Dejligt med inspiration til grøn juice. Min opgave i dag er, at jeg vil finde opskrifter på netop grønne juicer, for min juicemaskine samler støv, og frugtjuice kan jeg ikke drikke pga. det høje sukkerindhold.

  Ved du, om LCHF giver vægttab? Principperne er interessante for en som mig, der skal spise så lidt stivelse og hvide kulhydrater som muligt (pga. PCO).

  Svar
  • Hej Monica

   LCHF er bestemt velegnet både ved PCO og vægttab. For begges vedkommende gælder det dog, at man vælger LCHF i sin “rene” form og uden alle kernebrødene og kagerne. Jeg har masser af opskrifter på grøntsagsjuices her: https://www.madbanditten.dk/juice/ Ofte juicer jeg dog bare det, der er i køleskabet og synes faktisk som regel, det smager glimrende :-)

   Svar