Solen kigger endelig frem igen og nu hvor det også bliver lidt varmere i vejret, er der mange, der finder grillen frem fra vinterhiet.
Men hvad er det lige, man skal spise som tilbehør til den grillede bøf? Mange går med fx blomkål i estragoncreme som minder lidt om den klassisk kartoffelsalat. Du finder alle mine grillopskrifter her.
Men det kan virkelig også anbefales at grille nogle grøntsager. Derfor får du her en liste med de lækreste opskrifter på grillede grøntsager med forskellige slags dip og sauce. Scroll ned over og se, om du ikke også bliver sulten …
Grøntsager til grill
Hvilke grøntsager egner sig til at blive grillet? Jeg tror egentlig, at de fleste grove grøntsager egner sig til at blive grillet. De grøntsager som jeg typisk griller, er spidskål, peberfrugt, squash eller aubergine. På listen finder du dog også romainesalat og edamamebønner.
Hvis du griller lidt ekstra, så du har rester til dagen efter, kan du også lave den lækre vaffelsandwich med grillede grøntsager.
8 slags grillede grøntsager
- Grillede asparges med estragonsmør
- Grillet spidskål med citron og feta
- Grillede grøntsager (spidskål, peberfrugt, squash, broccoli) med misomayo
- Grillede edamamebønner
- Grillet romainesalat med parmesan og bacon
- Grillet peberfrugt med burrata og parmaskinke
- Grillede peberfrugter med yoghurt og valnødder
- Græsk squash med feta og mynte
0 kommentarer til “Grøntsager på grillen”