Grønne vafler med spinat og urter


Disse grønne vafler med spinat med urter er perfekte til en hurtig klap-sammen eller i madpakken. Og så får du lidt skjult grønt med i købet også.

Grønne vafler med spinat og urter - glutenfri --> madbanditten.dk

Grønne vafler med spinat og urter

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
5 stk
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Sæt vaffeljernet til opvarmning.
 • Blend æg, hytteost og fløde med spinat og urter.
 • Hæld Pofiber og salt i og blend igen. Bag nu dejen i vaffeljernet.
 • Jeg får fem vafler ud af portionen.

Noter

Jeg opbevarer vaflerne i køleskab med madpakkepapir imellem og så tager jeg en eller to ud efter behov.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Spinatvafler til madpakken

Mit post-ferie-overenergiske overskud viste sig at være en slags omvendt jetlag. I stedet for at gå rundt i en klokke af træthed og omtumlethed, forvandlede jeg mig til en duracel-kanin med alt for meget energi. Den energi har nu fundet et mere almindeligt leje, og det er egentlig godt nok. Jeg blev helt træt af mig selv i den energiske version.

Men inden energien fortog sig, nåede jeg at kanalisere noget af den ud i to slags vafler. En spinatvaffel til madpakken eller til det salte køkken og en sødere morgenmadsvaffel, som især ungerne elsker. Det er nemt og hurtigt med vafler, og det ser så hyggeligt ud.

Grønne vafler med spinat – gode til både morgenmad og frokost

De grønne spinatvafler her har jeg brugt til både morgenmad og frokost. Til morgen har de dannet bund for lidt stegt grønt og spejlæg og til frokost har jeg fyldt dem som en sandwich eller rullet dem med ost, salat og dressing.

Grønne vafler med spinat og urter - glutenfri --> opskrift på spinatvafler på madbanditten.dk

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

45 kommentarer til “Grønne vafler med spinat og urter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Jeg har lavet dem flere gange som “belgiske” vafler og så bruger jeg dem som bund til noget grønt, hellefisk, røræg og tomater eller med laks, eller hvad jeg nu lige har. Men i dag lavede jeg en dobbelt portion som små pandekager. Der blev 18 af sådan en portion, og så tænker jeg de skal bruges som top og bund til en pålægsburger eller måske til en rigtig kylligeburger bare uden brød.

  Svar
 2. Dejlig. Jeg brugte 1 dl chiafrø istedet for pofiber og kom friskkværnet peber og oregang i. Det virker perfekt.

  Svar
 3. Hej, de er rigtig gode – er blevet brugt som burgerboller her til aften. Har du en ide omkring energi, kulhydrat, protein og fedt? Påtænker at putte dem i min madlog..

  Svar
  • Dejligt at høre. Du kan oprette dem som opskrift i madlog. Så får du energifordelingen og kan bruge dem i din tracking👍🏼

   Svar
   • Tak for svar! Ja, det opdagede jeg efter at have kigget app’en lidt grundigere efter.
    Tak for en god hjemmeside 😊

    Svar
 4. Nu har jeg lavet de her vafler 3 gange og vi er rigtig glade for dem. Jeg erstatter dog fløde med cremefraiche og pofiber med husk. Ved du om de er fryse egnede?

  Svar