Grønne bønner med hvidløg og mandler


Grønne bønner med hvidløg og mandler er superlækkert og superenkelt tilbehør, hvor du får masser af fibre og fylde og mæthed for pengene. Server de grønne bønner her til fx kylling, en god bøf eller en saftig kotelet.

Grønne bønner med hvidløg og mandler

Grønne bønner med hvidløg og mandler

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rist mandlerne på en tør pande og hak dem, hvis du bruger hele mandler.
  • Optø bønnerne hvis de er frosne, nip enderne af hvis de er friske.
  • Riv hvidløget fint.
  • Opvarm olivenolie på en pande og tilsæt bønner og hvidløg og sauter ved middel varme i et par minutter.
  • Tilsæt sesamolie, balsamico og evt. sødning og sauter til bønnerne begynder at blive møre, de skal stadig have bid.
  • Krydr med havsalt og friskkværnet peber.
  • Drys mandlerne over ved servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Grønne bønner – superdejligt Low Carb-tilbehør

Mange bliver forbavsede over, at vi spiser grønne bønner på Low Carb og Keto, for de har hørt at bønner er helt vildt kulhydratholdige. Men det er altså de tørrede bønner, der er det. De grønne bønner er faktisk vildt kulhydratfattige og mætter rigtig godt, så de er rigtig velvalgt tilbehør, hvis man prøver at skære ned på kulhydraterne.

Friske eller frosne bønner?

Jeg brugte friske bønner i denne, men det lidt skøre er, at jeg tror, jeg ville have foretrukket de frosne. Ja, så har man hørt det med.

Jeg har vitterligt verdens største køleskab og af en eller anden grund synes jeg aldrig, der er plads nok. Måske er det bare sådan at bo med to teenagere og en sulten mand og selv have et nærmest neurotisk forhold til ikke at smide mad ud, så køleskabet altid er fyldt med tusinde bøtter med rester.

At have lidt back up grønt i fryseren er derfor altid velkomment.

Grønne bønner er superlækkert tilbehør

Grønne bønner stegt i hvidløg er bare altid godt og det tager ikke mange minutter at lave. Denne opskrift får et ekstra pift fra lidt sesamolie og balsamico og det er altså virkelig godt.

Lad mig høre, hvad du synes, hvis du prøver opskriften.

Bønner med hvidløg og mandler

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Grønne bønner med hvidløg og mandler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 4 stars
    Tak for en dejlig og nem opskrift . Bønner på denne måde smager dejligt og jeg har tit svært ved at få bønner med i mine opskrifter . Bønner er lidt svære efter min mening, bare et minut for meget gør forskellen på en sprød lækker grøntsag til en slatten uinteressant
    Denne opskrift på bønner er fuld af smag og rammer man rigtig på tilberedningstid er den rigtig god som tilbehør til mange retter og mandlerne giver dejlig knas til retten
    Jeg bruger næsten altid frosne bønner ligesom jeg gør med mange andre grøntsager fordi jeg er enlig og med friske ender det alt for ofte med at jeg opdager bønnerne bagerst i grøntsags skuffen i køleskabet når det er for sent , en pose i fryseren gør jeg får mere alsidig mad og kan tage lige det antal op jeg kan spise og undgår madspild . Desuden er de frosset ned lige når de er bedst og har ikke ligget flere dage i butikkernes grønt afdeling
    Men du anbefaler at tø bønnerne op før de kommer på panden
    Det synes jeg giver en slatten og kedelig resultat men kommer de lige fra fryseren på panden bevarer de deres sprødhed bedre , måske er det kun noget jeg bilder mig ind men jeg mener at de fleste frosne grøntsager skal tilberedes direkte fra fryseren

    Svar