Grønkålssalat med røget andebryst


Denne grove grønkålssalat med røget andebryst kunne egentlig gøre sig fint, hvis man ville servere et frisk og grønt måltid til Mortens Aften. Men den ville smage nøjagtigt lige så lækkert alle andre aftener også.

Grønkålssalat med røget andebryst - lækker grov og mættende salat til det kolde vinterhalvår

Grønkålssalat med røget andebryst

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Fjern grønkålen fra de grove stilke og bræk det i mindre stykker.
 • Masser kålen med lidt olie eller eddike til grønkålen bliver blødere i konsistensen og bliver mørkere i farven.
 • Hak valnødderne groft.
 • Rør sennep, eddike og sødning sammen og tilsæt olien lidt ad gangen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
 • Anret kålen i to skåle og fordel and, granatæble og valnødder ovenpå.
 • Server med dressingen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg var lidt heldig at finde røget andebryst i skiver en dag jeg snusede rundt nede i Magasin’s Mad&Vin (please, kan jeg få lov at flytte ind og bo der??). Men jeg har set hele røgede andebryster i Meny også. Så skal man bare lige selv skære det i tynde skiver.

Grønkålen har jeg i haven og foruden gulerødder og krydderurter er det det eneste, jeg har haft rigtig succes med i min have.

Men altså 1 sæson er gået og jeg planlægger at bo her resten af mit liv (kun lige med enkelte længere afstikkere til Paris og varmere destinationer), så jeg regner med at komme stærkt igen.

De kloge fortæller mig desuden, at grønkålen smager bedre, efter den har fået frost. Det kan jeg jo så glæde mig til.

Opskrift til Mortens Aften

Leder du efter en mere traditionel slags and til Mortens Aften har jeg den helt klassiske andesteg. Men også den lækre opskrift med stegt andebryst, sellerirøsti og svampesovs med peberrod. Yes please!

Se også: 8 idéer til grønt tilbehør til Mortens Aften

Grønkålssalat med røget andebryst - lækker grov og mættende salat til det kolde vinterhalvår

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Grønkålssalat med røget andebryst”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Åh for pokker. Kan du fortælle mig om du besøger siden fra mobil, iPad eller computer? Så kan jeg bedre fejlmelde det hos mit mediebureau (jeg har nemlig ingenting, der dækker for tekst så jeg kan ikke selv se fejlen)

   Svar