Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne


Frys din grønne smoothie og server sunde ispinde for ungerne. Disse små søde ispinde er lavet af  bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt.

Grønne smoothieis

Grøn smoothie is

Føj til favoritter Udskriv Pin
Sunde ispinde til ungerne
6
|
6 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend alle delene til en ensartet masse i blenderen.
 • Hæld smoothien i isforme. Frys i 5-6 timer eller til næste dag.
 • Tag ud og spis som sund is.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

I går havde vi besøg af min veninde og hendes familie til hverdagsaftensmad. De er ved at totalrenovere deres hus og bor i husvogn i øjeblikket, og vi havde inviteret på aftensmad.

Hverdagsgæster er et genialt koncept, synes jeg, og en super måde at få set hinanden på i en travl hverdag. Man får lige catchet up på hinanden, og da alle har børn, der skal i seng i ordentlig tid, har man stadig aftenen fri til at flade ud på sofaen.

Og der er ærligt talt ikke den store forskel på at lave kødsovs til 4 eller kødsovs til 8.

Det var vildt hyggeligt. Vi fik en slags indisk kødsovs (à la den fra Spis dig mæt & glad) med alverdens toppings. Til dessert fik ungerne disse grønne smoothie-is lavet med broccoli, spinat, banan og mynte.

Vil du se, hvordan du kan lave en anden version af smoothie-isen, men hvor den er serveret som cremet is i en skål.

Green smoothie popsicles - healthy ice cream recipe

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane,
  Jeg har også smoothie is på kokosmælk og banan med grønt og bær i fryseren, men vi synes de bliver ret vandede – hvordan undgår du det?
  Knus

  Svar
  • Det synes jeg egentlig også mine gør. De er mere som “sodavandsis” end som flødeis. Jeg tror bare, det er vilkårene… :-/

   Svar
 2. Hej Jane. Tak for FANTASTISKE opskrifter og gode ideer. Alle min søns venner spørger altid efter mine “smut-is” og disse skal da prøves som alternativ til de gule og de røde:-) Men jeg vil høre om du har prøvet med andet end mynte? Min søn er virkelig ikke vild med mynte og jeg tænker at det er en ret vigtig ingrediens i denne for at gøre den “ikke så “grønsagsagtig”?

  Svar
  • Ja, det har du ret i. Mynten gør den sød og lidt dessertagtig. En anden kombination, som både jeg og mine unger elsker, er basilikum og citronskal. Måske den falder bedre i smag?

   Svar
  • Ja det tror jeg såmænd godt. Jeg ville dog aldrig bytte kokosmælk for sojamælk i nogen sammenhæng :)

   Svar
  • Jeg købte dem sidste år hos en webbutik, der hed Kageting eller noget i den retning, men de har dem ikke længere. Pindene fulgte med. Panduro Hobby og Tiger har andre tippet om måske har noget lignende.

   Svar