Grøn skål med kylling, avokado og æble


Denne grønne kål-skål har jeg fyldt med kylling og avokado og en smule æble for friskhed og sødme. Det er en dejlig og mættende morgenmad og så indeholder den ingen mælkeprodukter, hvilket jeg ved at flere efterspørger.

Mindful spisning – not so much

Hvis vi kommer lidt sent op, venter jeg med at spise morgenmad til efter familien er sendt godt afsted ud i verden.

Selvom mindful spisning ikke lige er min spidskompetence, kan jeg godt lide, at jeg i det mindste kan sidde ned og spise min mad fra start til slut i stedet for at skulle rejse mig 100 gange, fordi der er en, der mangler køkkenrulle/salt/vand/at få flettet hår/hjælp til tandbørstning/håndklæde til gymnastiktasken etc.

Let rumpettten eller find selv ud af det, lyder svaret, hvis jeg er morgengnaven, men andre gange har jeg indtryk af, at jeg farer rundt og spiser en bid ind imellem andre ting, jeg skal ordne, og så kan jeg til sidst hverken mærke eller huske, om jeg har spist nok til at være mæt. Se, det er ikke så smart.

I dag ventede jeg med at spise til familien var taget afsted, og så lavede jeg denne dejlige, grønne anretning. Jeg spiser tit rester fra aftensmaden til morgenmad, men denne ville også gøre sig godt som en lækker og hurtig frokost, hvis du ikke lige synes, at kød og kål om morgenen er sagen.

Kål-skål med kylling, avokado og æble

Grøn skål med kylling, avokado og æble

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 min

Ingredienser

 • 1 blad savoykål til skål
 • 100 g kylling stegt, fx en rest
 • 1 håndfuld spinat
 • 1 spsk kokosolie til stegning
 • 50 g avokado
 • 25 g æble skåret i små tern
 • persille friskhakket til drys

Sådan gør du

 • Skyl og tør savoybladet.
 • Skær kyllingekødet i tern og varm det på panden i kokosolie.
 • Tilsæt hakkede spinatblade til sidst og vend det rundt på panden.
 • Fordel den lune blanding i kålskålen. Skær avokado og æble i tern og vend i blandingen.
 • Drys med persille på toppen.

Noter

* Tilsæt også gerne lidt god bacon skåret i tern. Jeg var desværre løbet tør.
Server gerne med et glas varm hjemmelavet bouillon. Virkelig dejlig start på dagen!
Kål-skål med kylling, avokado og æble
Kål-skål med kylling, avokado og æble

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Vil du gerne af med vinterkiloene inden sommerferien, er det nu, du skal starte.

Læs mere her: Sommerklar med Madbanditten

 

 

4 kommentarer til “Grøn skål med kylling, avokado og æble”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Jeg vil prøve nogle af dine opskrifter på morgenmad uden æg ,
  men kan ikke se hvad der er af protein , fedt kulhydrat mm i dine opskfter
  det savner jeg lidt.

  Vh Majbritt

  Svar
  • Hej Majbritt
   Du kan få energiberegninger på alle mine opskrifter som PLUS-medlem. Det gør det dødnemt at bruge opskrifterne. Du kan prøve det gratis i 7 dage.

   Svar