Gris bliver aldrig min livret. Ikke-økologisk gris bliver overhovedet aldrig min livret, og faktisk ville jeg ikke spise det, hvis ikke det havde fundet vej til mit køleskab hele vejen fra Sverige, og den lisssom stod på ugeplanen som noget fuldstændigt ufravigeligt. Men uanset hvor grisen kommer fra, og uanset hvor meget ost man gratinerer den med, så er det stadig bare en gris. Og det smager som en gris. Og lugter også lidt sådan…
Ovnbagte grøntsager derimod, det er jeg helt tosset med. Elsker at lave en blanding af peberfrugter, løg og champignon og voldbage dem ved varmluft i ½ times tid sammen med lidt olivenolie, lidt timian og lidt salt og peber. De karameliserer helt og får en vidunderlig sødme. Så 1-0 til tilbehøret i dag. Grisen er dømt ude.
Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁
MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.
Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
- e-bog med julens salater
- e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
- julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
- podcast om fastholdelse og motivation
Gaverne får du med det samme efter tilmelding.
– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)
Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.
Vi spiser heller ikke gris her… pånær måske et gange i grillsæsonen. En grillet nakkekam smager faktisk super godt, hvorimod jeg ikke bryder mig om den når den laves i ovnen ; ) Og så er vildsvin også fint ; )