Grillspyd med oksekød og pølse


Kan du forestille dig noget bedre end at sætte tænderne i et lækkert grillspyd med oksekød, der er mørt og saftigt og pølsestykker med masser af smag? Nej vel? Det er nøjagtigt, hvad vi skal tale om i dag. At gøre sig ulejlighed med at sætte sine kød- og grøntstykker på grillspyd kan virke som meget at gøre ud af det, men da de lige smitter lidt smag af på hinanden gør det det hele værd. En let grøn salat til og du har et pragtfuldt sommermåltid.

Grillspyd med oksekød og pølse - opskrift på lækker sommermad til grillen

Grillspyd med oksekød og pølse

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær oksekød og pancetta i tern.
  • Del pølserne i ca. 3 stykker.
  • Skær squash i skiver af ca. ½ cm.
  • Skær rødløget i tykke både.
  • Bland olie med hvidløg, citron, salt og peber og vend alle ingredienserne deri, så olien bliver jævnt fordelt.
  • Sæt ingredienserne skiftevis på grillspyd sammen med friske salvieblade.
  • Steg enten spyddene i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter eller på grillen i ca. 5 minutter til det hele har taget farve.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Grillspyd med oksekød og italiensk pølse

Opskriften på grillsprydene her er jo selvfølgelig ikke bedre end det, du sætter på dem. Jeg vil anbefale dig at vælge noget oksekød med god fedtmarmorering, da det vil give de saftigste kødstykker.

Pølsen, jeg brugte er en italiensk pølse (Salsiccia), som jeg fandt i Meny. Du kan bruge enhver god pølse her.

Ind imellem havde jeg gode stykker af bacon/pancetta, og det afgav superlækker smag til resten.

Allerbedst er det, hvis du fyrer op på udendørsgrillen men har du ikke mulighed for det, kan du også fint lave denne opskrift på grillspyd i ovnen, på en grillpande eller på en almindelig pande.

Grillspyd med oksekød og pølse - opskrift på lækker sommermad til grillen
Grillspyd med oksekød og pølse - opskrift på lækker sommermad til grillen

Server med en frisk salat til. Det kunne fx være denne lækre spidskålssalat med brombær.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Grillspyd med oksekød og pølse”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Nøj, jeg glæder mig allerede.
    Jeg har fået lagt fliser i min lille gård så nu har jeg bestilt bord og grill til “haven”.
    Det bliver så godt :-)
    Jeg tror, at jeg vil starte med grillspyddene her i weekenden. Den burde være til at finde ud af ;-)

    Svar