Grillet spidskål med dijonsauce


Grillet spidskål serveret med en lækker Dijon-sauce er altså dejligt tilbehør til det meste mad.  De smager bedst, hvis man lige tillader dem at blive en anelse mørke i spidserne, synes jeg. Vi har serveret dem til alle slags protein faktisk. Kylling, fisk, okse, svin. Det gør ikke noget, hvis proteinkilden er lidt anonym, når der er god smag i tilbehøret. Dijon-saucen er bare en hurtig smørsovs tilsmagt med sennep, løg og hvidløg. Lækkert, nemt og enkelt.

Grillet spidskål med Dijon-sauce - opskrift på lækkert Keto tilbehør

Grillet spidskål med dijonsauce

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær spidskålen i kvarte, eller i skiver, hvis du foretrækker det.
  • Læg skiverne i et ovnfast fad og dryp med olivenolie på begge sider af spidskålen, drys med salt og peber.
  • Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 10 minutter, vend spidskålen og bag i ca. 10 minutter mere, til kålen er blevet mørk i farven.
  • Hak løget helt fint og pres hvidløget.
  • Smelt smørret i en lille gryde.
  • Rør sennep, løg og hvidløg i og rør det godt sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server spidskålen med sennepsaucen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Grillet spidskål – hele året

Vi griller jo nærmest året rundt herhjemme og spidskål på grill smager jo fortrinligt men disse kan også laves i ovn.

Søren er jo i gang med at bygge et udendørskøkken til os. Jeg kan kun forestille mig, at det er noget, vi vil få stor glæde af men det ændrer jo ikke på, at det er pivkoldt udenfor i mindst halvdelen af året.

Jeg spekulerer tit på, at vi bor i det forkerte land. Well..

For god ordens skyld har jeg i opskriften her taget udgangspunkt i at de laves i ovn – men grill endelig, hvis du har muligheden.

Grillet spidskål med Dijon-sauce - opskrift på lækkert Keto tilbehør

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Grillet spidskål med dijonsauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?