Grillet spidskål med dijonsauce


Grillet spidskål serveret med en lækker Dijon-sauce er altså dejligt tilbehør til det meste mad.  De smager bedst, hvis man lige tillader dem at blive en anelse mørke i spidserne, synes jeg.

Vi har serveret grillet spidskål til alle slags protein faktisk. Kylling, fisk, okse, svin. Det gør ikke noget, hvis proteinkilden er lidt anonym, når der er god smag i tilbehøret. Dijon-saucen er bare en hurtig smørsovs tilsmagt med sennep, løg og hvidløg. Lækkert, nemt og enkelt.

Grillet spidskål med Dijon-sauce - opskrift på lækkert Keto tilbehør

Grillet spidskål med dijonsauce

Føj til favoritter Print Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær spidskålen i kvarte, eller i skiver, hvis du foretrækker det.
  • Læg skiverne i et ovnfast fad og dryp med olivenolie på begge sider af spidskålen, drys med salt og peber.
  • Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 10 minutter, vend spidskålen og bag i ca. 10 minutter mere, til kålen er blevet mørk i farven.
  • Hak løget helt fint og pres hvidløget.
  • Smelt smørret i en lille gryde.
  • Rør sennep, løg og hvidløg i og rør det godt sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server spidskålen med sennepsaucen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Grillet spidskål – hele året

Vi griller jo nærmest året rundt herhjemme og spidskål på grill smager jo fortrinligt men disse kan også laves i ovn.

Søren er jo i gang med at bygge et udendørskøkken til os. Jeg kan kun forestille mig, at det er noget, vi vil få stor glæde af men det ændrer jo ikke på, at det er pivkoldt udenfor i mindst halvdelen af året.

Jeg spekulerer tit på, at vi bor i det forkerte land. Well..

For god ordens skyld har jeg i opskriften her taget udgangspunkt i at de laves i ovn – men grill endelig, hvis du har muligheden.

bagt spidskål i ovn med Dijon-sauce - opskrift på lækkert Keto tilbehør

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Grillet spidskål med dijonsauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?