Grillet peberfrugt med burrata og parmaskinke


Burrata og grillet peberfrugt er et skønt match fordi du får sødmen fra peberfrugten sammen med den guddommelige konsistens og fedme fra burrataen. Lidt salt parmaskinke giver lige prikken over i’et. På den måde bliver det en lækker variant til den også meget lækre og populære opskrift med burrata med to slags tomater.

Det er næppe nogen hemmelighed, at jeg er mere end begejstret for burrata. Jeg synes simpelthen, det er så uhørt lækkert.

Denne kan spises som en let frokost eller serveres som deleforret til gæster.

Stegt peberfrugt med parmaskinke

Grillet peberfrugt med burrata og parmaskinke

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.
  • Halver peberfrugterne og fjern indmaden.
  • Læg dem med skæresiden nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Pensl med olie.
  • Sæt bagepladen i ovnen og bag i ca. 15 minutter til peberfrugterne har fået lidt sorte pletter på skrællen.
  • Tag bagepladen ud og lad peberfrugterne køle af.
  • Træk skindet af dem og skær peberfrugterne ud i lidt mindre stykker.
  • Fordel dem på et fad, bræk burrataen i mindre stykker, skær evt. parmaskinken i lidt mindre stykker og fordel begge dele ovenpå.
  • Drys med persille, lidt havsalt og mandler og dryp med lidt olivenolie og balsamico inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Salat med burrata og grillet peberfrugt

Sommeren byder jo på de lækreste salater. Smagsmæssigt er jeg meget mere ‘hjemme’ her end jeg er i vinterens kålsalater. Jeg kan mærke, at jeg tit hælder mod Italien, når jeg skal lave lækre sommersalater. Den populære caprese med melon er en af mine favoritter. Men jeg går nu heller ikke af vejen for at lave den friske spidskålsalat med blåbær og ærter. Den er tit på bordet herhjemme også.

Grillet peberfrugt spiser vi også tit om sommeren. I opskriften her er de grillet i ovnen, men det kunne lige så godt være på grillen udenfor. Jeg griller også peberfrugter i airfryer, så husk at det er en mulighed også. Det smager fantastisk helt i sig selv.

Og vi kan ikke tale om grillet peberfrugt uden at nævne den lækre omgang grillede peberfrugter på spinatyoghurt.

Og så er der da lidt at gå i gang med, hva? Start med opskriften på burrata med grillede peberfrugter. Så er du garanteret et lækkert måltid.

Grillet peberfrugt med burrata og parmaskinke

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Grillet peberfrugt med burrata og parmaskinke”

  1. Nu må du simpelthen stoppe med de der Burrata opskrifter!!! Jeg bliver jo afhængig! Ej, spøg til side…. Tak for endnu en lækker opskrift-ide :-)

    Svar