Grillet havtaske med serranoskinke og lækker sommersalat


Tiden løber lidt fra mig her i skriveværkstedet, hvor deadline nærmer sig med hastige skridt, og der samtidig er gang i en masse spændende projekter, som jeg glæder mig til at fortælle jer om. Det betyder også, at jeg slet ikke har nået at blive færdig med at vise jer de lækre sydfranske fristelser, som vi hyggede os med i ferien. I dag tager vi derfor et lille tilbageblik i form af en lækker sommersalat med fennikel, hindbær og salte mandler serveret med fransk vinaigrette. Lækker kombi, siger jeg bare!

Til denne salat fik vi grillet havtaske med serranoskinke omkring og noget spontant blomkålsbrød med birkes, jeg havde bagt. Überlækker aftensmad, siger jeg bare!

Grillet havtaske med sommersalat

Bogsalg og min bog i Netto

Det går rigtig godt med bogsalget af LCHF-SPIS DIG MÆT & GLAD, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad og taknemmelig for. Som flere af jer bemærkede, røg bogen pludselig i Netto, imens jeg var på ferie. Til 100 kr, du!

Og selvom det kan synes lidt usexet, at ens fine bog skal stå der midt mellem dåsetomater og tyskerslik, så er det en god ting – for både forlag og forfatter – når Dansk Supermarked vælger at købe et stort parti. Det var også det, der tidligere på året fik forlaget overbevist om, at vi da skulle lave den opfølger, som jeg sidder og knokler med at gøre færdig lige nu.  Og så er der bare rigtig mange af jer, der fik en billig bog. Alt i alt en god ting!

LCHF-forum.dk

Det betyder også, at der kommer rigtig mange nye læsere til i øjeblikket, og det er jo herligt! Varmt velkommen til jer allesammen. Mængden af mails, jeg modtager med spørgsmål, er derfor omtrent 5-doblet. Jeg vil derfor gerne lige slå på tromme for det gode LCHF-forum.dk som faktisk har over 1200 medlemmer. På LCHF-forum deler både nybegyndere og garvede LCHF-entusiaster viden og gode råd om alt mellem himmel og jord. Og der er virkelig god og bred hjælp at få, og så er der en dejlig rar og imødekommende stemning. Jeg plejer også at nå forbi og svare lidt hist og pist, men det bliver ikke til så meget, som jeg gerne ville i øjeblikket, må jeg indrømme.

Ellers kan jeg også anbefale at browse lidt rundt på siden her. Hvis du læser indlæggene i topmenuen under “Mere om LCHF”, får du faktisk svar på rigtig mange ting!

LCHF-testpersoner

Kan I huske projektet, hvor jeg søgte en LCHF-testperson, som jeg skulle coache i en tre måneders periode til en artikel til Magasinet Q? Well, mit valg faldt som bekendt på Michala, og hun er nu halvvejs gennem forløbet, og jeg må sige, at jeg ikke kunne have ønsket mig en bedre testperson. Hun er mega-glad, har det fantastisk og nyder den gode mad, den langvarige mæthed og den mindskede sukkertrang. Og så har hun på 1½ måned tabt sig 5 kilo + en masse centimeter – og det på trods af at hendes sommer har budt på både ferie, fashion week og festival. Og Michala var ikke overvægtig, da vi startede, så det er virkelig godt gået!

Saxo.com har også valgt at sætte gang i nogle LCHF-testforløb, og en af de første rapporter er klar. Det er Birgit, der har skrevet det fineste blogindlæg med titlen: Virker LCHF? 

Det blev lige lidt løs snak herfra mig i dag. Nu har jeg en bog, der venter på at blive skrevet færdig. Og den kommer I snart til at høre meget mere om!

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Grillet havtaske med serranoskinke og lækker sommersalat”

Skriv en kommentar

 1. Mums hvor ser det bare lækkert ud! Jeg må skynde mig i Netto og se om bogen stadig er til at finde, lige nu har jeg lånt den på biblioteket og jeg må sige at jeg sjældent har læst en kogebog hvor jeg stort set havde lyst til at lave det hele :-)

  Svar
 2. Jeg ELSKER din bog!! Har været en stolt ejer af den i mange måneder efterhånden!
  Har stort set lavet alle dine retter, og på min blog roser jeg den virkelig også op til skyerne!! den bog og LCHF er det bedste der er sket for mig i mange år, så tak tak tak :-)

  Svar
 3. Hvor finder jeg opskriften på grillet havtaske med serrano skinke ? – Ser lækkert ud, vil lave den i aften….

  Svar
  • Jeg troede billedet gav sig selv. Rul havtaske i serranoskinke og grill på grillen, til de sprøde udenpå og gennemstegte indeni ;-)

   Svar
 4. Løber straks i Netto, det er nemlig kun prisen der har afholdt mig fra at købe bogen, men til 100 kr. kan selv jeg være med :)

  Svar
 5. Hvor ser det dog lækkert ud..! Er selv en af dem, der hapsede din bog i Netto – sikke en masse fantastiske opskrifter – og at der snart skulle komme en opfølger er som sød musik i mine ører..! :)

  Svar