Grillet halloumi med stegte grøntsager


Ugens vegetariske indslag blev konverteret til min lørdagsfrokost. Og hvilken herlig en af slagsen.

Skiver af aubergine penslet med lidt olie  bages øverst i ovnen ved 250 grader i 10 min. Herefter lægges halloumien ovenpå og får 5 min på grill. Ikke mere. Halvdelen af mine brændte på. Imens steges lidt blandede gøtnsager på panden med lidt hvidløg og soya (tamari for de glutenfrie) og hele herligheden blandes med en gang rucolasalat. Voilà. Bon Appétit!

PS: Halloumi er en cypriotisk ost lavet på ko-, fåre- og gedemælk. Den minder lidt om feta men egner sig vældig fint til at blive stegt eller grillet.

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Grillet halloumi med stegte grøntsager”

Skriv en kommentar

  • Hej Ayse
   Halloumi (og ost i det hele taget) er ganske kulhydratfattigt og kan fint passes ind i en Keto kost. Men det er meget vigtigt at huske, at Keto handler om at spise max 20 g kulhydrat om dagen. Det er ikke madvarerne eller opskriften, der ‘er Keto’. Din kost er Keto, hvis du spiser max 20 g kulhydrat om dagen. Ligegyldigt hvordan du gør det.
   Det er en ret væsentlig forskel, der gør din Keto livsstil langt mere fleksibel og langtidsholdbar.

   Læs også her: Er XX Keto?

   Svar
  • Ja, bortset fra at grillost er lavet på komælk og ægte halloumi på får og ged, så det har en lidt mere karakteristisk smag :)

   Svar