Grillet halloumi med stegte grøntsager


Ugens vegetariske indslag blev konverteret til min lørdagsfrokost. Og hvilken herlig en af slagsen.

Skiver af aubergine penslet med lidt olie  bages øverst i ovnen ved 250 grader i 10 min. Herefter lægges halloumien ovenpå og får 5 min på grill. Ikke mere. Halvdelen af mine brændte på. Imens steges lidt blandede gøtnsager på panden med lidt hvidløg og soya (tamari for de glutenfrie) og hele herligheden blandes med en gang rucolasalat. Voilà. Bon Appétit!

PS: Halloumi er en cypriotisk ost lavet på ko-, fåre- og gedemælk. Den minder lidt om feta men egner sig vældig fint til at blive stegt eller grillet.

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Hop med på den populære Sommerklar-protokol og brug de effektive retningslinjer til at komme af med vinterkiloene.

Se hvad Sommerklar kan gøre for dig her >>

 

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Grillet halloumi med stegte grøntsager”

Skriv en kommentar

    • Ja, bortset fra at grillost er lavet på komælk og ægte halloumi på får og ged, så det har en lidt mere karakteristisk smag :)

      Svar