Grillede grøntsager med burrata


Grillede grøntsager med burrata er lun salat med den virkelig lækre og bløde ost burrata. Burrata er en friskost, der minder meget om mozzarella.

salat med grillede grøntsager, tomater og burrata

Grillede grøntsager med burrata

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

 • Skær squashen i skiver.
 • Skær peberfrugten i både eller store tern.
 • Halver tomaterne.
 • Grill squash og peberfrugt på en varm grillpande eller på en grill.
 • Bland de grillede grøntsager sammen med tomater og rucola i en skål.
 • Hak basilikum og hvidløg.
 • Kom alle ingredienserne til dressingen i et lille glas med låg og ryst godt så det hele bliver blandet.
 • Bræk evt. burrataen i mindre stykker over salaten.
 • Hæld den over salaten ved servering.
 • Server fx til et stykke kylling.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvad er burrata?

Burrataosten er også en slags mozzarellaost, den er dog mere blød og flydende inden i. Hvis du ikke har smagt burrata endnu, kan jeg virkelig anbefale at prøve denne her lækre grillede salat. Jeg er simpelthen fuldstændig blød i knæene over for denne lækre ost. Min hidtidige favoritmåde at spise den på er den mere klassiske med tomater og basilikum men denne salat er en god konkurrent.

Salaten her er simpel, men de lækre grillede grøntsager og den aromatiske dressing går virkelig godt i spænd med den bløde og milde ost. I stedet for at lave dressing, kan du også sagtens blot bruge en købt pesto.

Grillede grøntsager til frokost eller forret

De grillede grøntsager med burrata kan spises som en frokost eller serveres som en forret. Hvis du laver den som helt måltid, vil jeg anbefale, at du tilføjer lidt mere protein til retten. Det kan evt. være stegt chorizopølse, kyllingebryst, tørret bresaola eller serranoskinke.

Nogle gange spiser jeg også en kyllingevaffel til – ligesom man i brøddagene spiste brød til salat. Så spiser jeg protein til salat. Det fungerer ærligt talt bedre :)

salat med grillede grøntsager, grillet burrata salat til grill

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Grillede grøntsager med burrata”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane.. Du har hjulpet mig sååå meget, så nu har jeg en rigtig god anbefaling til dig, som har hjulpet mig utroligt meget.. Læste dit medlemsbrev/lørdagsskriv, hvori du skrev at du er opereret i maven med meget arvæv til følge.. Det er jeg også, og blev anbefalet af læge Carsten Vagn-Hansen at tage nogle kapsler der hedder MSM, Methyl-Sulfonyl-Methan.. De kan købes i helsekostbutikker, Matas m.fl.. MSM virker smertestillende ved at dæmpe betændelseslignende inflamation i muskler, sener og ledbånd, som samtidig styrkes og smidiggøres.. MEN altså også på arvæv, hvor det smidiggør det og kan faktisk også hindrer det i at “producere” yderligere arvæv.. Jeg fik det anbefalet efter en operation i forbindelse med livmoderhalskræft, hvor jeg blev “skåret over” hele maven, med deraf følgende ar, samt meget arvæv, som gjorde så ondt – næsten ligesom knive der skar ind i maven på mig, når arvævet arbejdede.. Det hjalp også oppe i skeden hvor der selvfølgelig også var opereret.. Jeg havde store problemer med stivhed i vævet der (ikke godt for ens sexliv), samt smerter.. Tog så MSM kapslerne i samråd med min gynækolog, og er blevet fulgt siden.. Hvor ved resultaterne taler deres eget tydelige sprog – både på scanninger men også på mit eget velvære.. Vi prøvede at tage dem væk i en periode for at se hvad der så skete, og jeg begyndte at generere mere stift arvæv igen med smerter til følge ;-(.. Så gynækologen fastslog, at jeg skulle tage disse resten af livet, da de jo heller ikke skader på nogen måde og er helt naturlige.. Idag kan jeg slet ikke undvære dem !!.. Jeg fik en A4 side udleveret fra Carsten Vagn-Hansen, hvor der på den ene side står om disse MSM, og på bagsiden står om Glukosamin sulfat, G112, og at disse 2 kosttilskud kombinereret sammen, virkeligt er godt mod smerter.. Glukosamin kan genopbygge brusk og give øget førlighed, så altså også godt mod gigt.. Til sidst står der i en rubrik et tlf nr til PharmaCare Aps, hvor de informerer om disse 2 produkter hvis man ringer til dem på tlf. 4586 6712, og man kan sikkert også få disse oplysninger (A4 ark) som jeg har.. Så kære Jane ved godt dette indslag til dig ikke lige hører under mad, men kunne ikke lige finde mit logind til dig.. Håber du , og andre kan få lige så stor gavn af dette som mig.. God dag, og bedste hilsener fra Gitte.

  Svar
   • Selv tak.. Og selvfølgelig også tak for alle de mundløbende opskrifter ;-).. Har lige købt din seneste bog (Tarmbogen) og håber jeg kan finde nogle guldkorn deri til mine maveproblemer – on going diarré og smerter i maven ved “attacks”.. Kender godt grunden til det – strålebehandling, kemo, og operation – mangler bare løsningen.. Læger har indtil nu ikke kunne hjælpe mig, og HAR prøvet mange ting, pulvere (fx. Questran), piller, div. kostråd osv.. Meget af det på recept, det virker bare ikke på mine gener.. Har fået at vide, jeg må lære at leve med det, og at jeg bliver mere og mere handicappet af det, og bundet til mit hjem er et livsvilkår jeg bare må acceptere.. Sikkert “Skraldespands diagnosen”.. Men jeg giver ikke op, tænker der må ligge en løsning et eller andet sted der endnu ikke er afprøvet – og odds’ne er for, at netop jeres bog ligger inde med den gyldne løsning herpå.. Har endnu ikke fået læst den helt til ende, men plejer også at læse bøgerne flere gange for at forstå dem til bunds ;-)).. Thumbs up for jer, tak.. Venligst Gitte

    Svar
 2. 5 stars
  Hej Jane
  Tak for en fantastisk og virkelig lækker salat. Den blev serveret med en god bøf og alt blev spist op.
  Venligst Kristine

  Svar