Gratis madplan

Her får du en gratis madplan med sund og nem hverdagsmad, der er lavet på mindre end 30 minutter. Kæmper du også med at få lavet god og sund aftensmad i hverdagene, så kan denne gratis madplan måske være en hjælp.

Madplanen giver aftensmad i hverdagene til 2 personer. En dag i ugen laver du dobbelt portion, så du den næste dag har den luksus, at du bare skal varme resterne i ovnen.

Gratis madplan - Sund kostplan helt gratis. Se den nemme madplan her

Se den gratis madplan her:

Mandag:

Du starter ugen ud med kylling i fad med bacon, grøntsager og ost. Denne her ret er næsten en alt-i-et-fad, hvilket gør den virkelig nem at lave. Derudover smager den bare forrygende!

Tirsdag:

Tirsdag skal der serveres torsk med æggesovs og broccoli. Denne her ret lyder måske lidt underlig, men tro mig – den er et kæmpe hit både blandt børn og voksne! En rigtig Keto-klassiker.

Onsdag:

Midt på ugen skal det være ekstra nemt, derfor skal der laves en stor portion Cottage Pie med blomkålsmos. Det er ægte comfortfood med det krydrede oksekød og den lækre bløde blomkålsmos med flødeost.

Torsdag:

Torsdag står den på rester af Cottage Pie – det er der nok ikke nogen, der klager over…

Fredag:

Har du smagt de krydrede spejlæg med bløde løg og spinat? Ellers får du chancen nu. Den er en af mine go-to-retter, når jeg ellers ikke lige har fået planlagt aftensmaden og det skal gå lidt hurtigt.

Krydrede spejlæg med bløde løg og spinat

Skal jeg sende dig madplanen med indkøbsliste?

Skriv dit navn og email herunder, så sender jeg dig madplanen sat op i et lækkert printvenligt hæfte komplet med indkøbsliste, så du nemt kan få overstået dine indkøb. Det koster kun din email.

Er madplanen Keto?

Madplanen er også til dig, der spiser Keto. Keto betyder mad med få kulhydrater. Det vil sige, at pasta, ris og kartoffel er erstattet af grøntsager. Det er sund og nærende mad.

Du kan dog sagtens vælge at lave ris, pasta, kartoffel til, hvis du ikke spiser Low Carb eller Keto.

Kan børn spise med?

Børn kan sagtens spise med, og de elsker tit maden. Ofte spiser børn dog ikke heeelt så mange grøntsager, så derfor er det en idé at lave ris, pasta eller kartoffel til dem ved siden af.

Husk at madplanen kun er til 2 personer. Laver du til flere personer, skal du lige gange indkøbslisten op.

Hvordan laver man en madplan?

En madplan kan laves ved at udvælge 5-7 retter, som skal spises den kommende uge. Du kan evt. tage udgangspunkt i de madvarer, du allerede har i skabene og køleskabet. Du kan vælge, at en eller flere af opskrifterne skal være dobbelt portion, så har du til rester eller madpakke.

Derefter skriver du alle ingredienser, der skal bruges til opskrifterne ned på en lang liste og de ingredienser, som står nævnt to gange samler du til én. Til sidst overstreger du de ingredienser, som du allerede har hjemme. Og nu skal du bare købe ind efter listen.
Det gode ved madplaner er, at de kan bruges igen og igen og igen. Så husk at gemme dem.

Med MadbandittenPLUS kan du nemt lave dine egen madplan med indkøbsliste ud fra mine 1.900 opskrifter. Du kan endda prøve det gratis i 7 dage. Læs mere om MadbandittenPLUS og personlige madplaner lige her.

Hvad koster madplanen?

Denne her madplan er gratis. Du kan blot gemme siden her, følge linket til opskrifterne i teksten og skrive ingredienserne ned på din indkøbsseddel.

Hvis du ønsker madplanen til print inklusiv en færdig indkøbsliste, koster det din e-mail da du samtidig skriver dig op til mit populære nyhedsbrev.

Hvis du ønsker flere færdige madplaner kan du tage et kig på min 5-ugers Keto Madplan.

Hvor kan man købe ingredienserne til madplanen?

Alle ingredienser og råvarer til madplanen er almindelige madvarer, som formentlig kan købes i din lokale Netto / Rema1000 / Coop 365 eller hvor du plejer at handle ind.

Få tilsendt madplan + indkøbsliste her

Du skriver dig samtidig op til mit (meget populære) nyhedsbrev, som udkommer hver lørdag. Jeg tror, du vil blive glad for at læse med, men er det ikke noget for dig, kan du altid afmelde dig med ét klik.

Gratis madplan og sund kostplan - Få den i PDF med indkøbsliste

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Gratis madplan”

Skriv en kommentar

  • Åh… det er bare dødsvært for mig at svare på, for jeg føler, at jeg skal købe ind på en præmis, jeg ikke er enig i, for at svare på det spørgsmål.

   Hvis nu spørgsmålet i stedet havde været: Hvordan nedsætter jeg min risiko for at få hjertekarsygdomme? så ville jeg svare, at det gør du ved med en veltilrettelagt Keto kost at spise dig til bedre metabolisk sundhed, dvs. lavere vægt, mindre taljemål, lavere/normaliseret blodsukker, lavere/normaliseret blodtryk og lavere inflammationsmarkører. Disse er risikofaktorerne for hjertekarsygdom og de forbedres alle med Keto.

   Dit kolesteroltal er langt mindre vigtigt i den sammenhæng, men ved samme kostomlægning sker i langt de fleste tilfælde, at kolesterolfordelingen bliver mere gunstig (højt HDL, lave triglycerider). Men skulle det ske, at du stadig har en skæv kolesterolfordeling, efter du med Keto kosten har fået rettet op på alle de andre markører og du skulle ønske at gøre noget ved det, er der også nogle kost og livsstilsmæssige ting, du ville kunne lægge oveni.

   Så mit spørgsmål til dig er mere: Hvad er vigtigst for dig: Kolesteroltallet eller at forbedre din risikoprofil?

   Jeg beskriver det hele lidt grundigere her: Keto og kolesterol

   Svar
 1. Når jeg er plusmedlem hvorfor skal jeg så skrive at jeg vil have den gratis madplan tilsendt?
  Mvh
  Charlotte

  Svar
  • Det er, fordi denne gratis madplan er en, man får ved tilmelding til nyhedsbrevet og det har ingen relation til medlemsskabet. Jeg kan se, at du har fået den tilsendt den tilbage i marts 2022, så du kan sikkert finde den i en gammel mail. Og eller bare skriv dig op igen, hvis den er blevet væk eller skriv til support@madbanditten.dk så kan vi sende dig den.

   De madplaner, der er med i medlemskabet, finder du under madplaner i den grønne menu og dine egne madplaner laver du på din favoritside.

   Svar