Græskarsuppe med ingefær og chili


Efteråret er jo oplagt til at servere denne lækre græskarsuppe med ingefær og chili. Den smager skønt, er lidt stærk og varmende i det og så har den en dejlig, cremet konsistens. Lige som jeg godt kan lide min suppe.

Græskarsuppe med ingefær og chili - opskrift på den lækreste efterårssuppe med græskar

Græskarsuppe med ingefær og chili

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
4 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hak løg og hvidløg groft og skær græskarkødet* i skiver.
 • Opvarm kokosolie i en sauterpande og steg løg og hvidløg heri sammen med chili, til løgene er klare.
 • Tilsæt krydderier, ingefær og tilsæt græskarternene. Rod det hele rundt på panden.
 • Tilsæt bouillon og lad det hele koge op. Skru ned for varmen og lad det simre, indtil græskarternene er møre. Måske ca. 25-30 minutter, hvis du bruger hokkaido og 30-40 minutter, hvis du bruger butternut squash.
 • Blend suppen med stavblender, til den er helt fint. Tilsæt fløden/kokosmælken og giv suppen et opkog igen.
 • Smag til med salt og godt med peber.
 • Put stegte kyllingestykker i suppen for et komplet måltid med god mæthed og lad dem varme med til sidst. Og drys med godt med koriander (yndlingsurt) inden servering.

Noter

*har du købt øko-græskar, kan du sagtens lade skrællen sidde på. Det plejer jeg at gøre med hokkaido, som hurtigt får en blød skræl. Med butternut squash er skrællen lidt hårdere, så den skærer jeg oftere fra.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Suppe og efterår

Her i efteråret synes jeg du skal lave denne lækre græskarsuppe med ingefær og chili. Fordi suppe og efterår hører så fint sammen. Denne lune suppe med græskar er både cremet og varmer så dejligt med den lidt stærke smag. Det kan du jo justere som du ønsker den.

Hvis du er på udkig efter flere forskellige suppe-opskrifter, finder du alle mine supper her.

Forlænget weekend forude

Vi har sendt to snart 12-årige på lejrskole i dag. Og det kan da godt være, at man snart bliver 12, men derfor kan det så sandelig godt være svært at skulle undvære sin mor og far. Eller dvs. det går jo som regel så fint, men tanken om, at man skal undvære sin mor og far kan være lidt svær, og afskeden i morges var da heller ikke helt uden tårer.

Jeg ved dog, at de er i gode hænder, så jeg har ingen formodning om, at de går rundt på lejren og græder, til vi genforenes igen.

Det, som er lidt utjekket, er, at Søren og jeg rejser væk på forlænget weekend. Vi kendte ikke eller havde ikke tjekket datoer for lejrskolen, inden vi bookede vores, så når ungerne kommer retur fredag, går der lige to dage, før vi kommer hjem. Det kunne godt have været smartere planlagt men sådan er det nu engang.

Men altså ja. Pause til mig og stilhed her på bloggen de næste par dage. Jeg har med vilje valgt at trække stikket nogle dage, og det glæder jeg mig faktisk til.

Græskarsuppe med ingefær og chili - opskrift på den lækreste efterårs suppe med græskar

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Græskarsuppe med ingefær og chili”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Dejlig suppe. Jeg bruger kokosmælk og smager den til med fishsauce og soya i stedet for salt. Det, synes jeg, fungerer rigtig godt.

  Svar
 2. 5 stars
  Suppen er helt fantastisk.

  Jane er det muligt, at finde denne opskrift i en af dine bøger?
  Jeg har 5 af dine bøger, men kan ikke finde den i nogen af dem.

  Måske du fremover kan oplyse i hvilke bog man kan finde de opskrifter som du har liggende på din webside. Dette kunne måske også give endnu mere salg af bøgerne. 🤗

  Svar
  • Ja den er så skøn! Lige denne tror jeg ikke er i mine bøger men jeg har en lidt lignende i De bedste fra Madbanditten.
   Og god ide med at få det noteret. Jeg mister selv overblikket efterhånden🙈

   Svar