Græskar i airfryer var et forsøg på at lave græskarfritter, som skulle blive sprøde og ikke bløde, som de nemt bliver i ovnen. Jeg er dog ikke helt blæst væk af resultatet og måske er det også for meget at forvente af den gode airfryer.
Græskarfritter i airfryer holder fint formen men sprøde bliver de ikke. Vil man have dem sprøde, skal der nok en form for panering på eller også skal man prøve at lave de frække græskarfritter med bacon, som jo smager virkelig godt. Dem har jeg dog kun lavet i ovnen indtil videre.
Læs også: Hvad er en airfryer?
Ingredienser
- 600 g hokkaidogræskar
- olie jeg brugte en spray
- røget paprika
- salt
Chilidip (ikke medregnet i energiberegningen)
- 50 g mayonnaise
- 2 tsk Sambal Oelek
Sådan gør du
- Halver græskarret og skrab kernerne ud.
- Skær resten i både.
- Put græskarbådene i airfryeren og spray eller pensl dem med lidt olie.
- Drys med salt og røget paprika. Pas på ikke at overdoser paprikaen. Den bliver lidt dominerende.
- Giv dem 30 minutter ved 180 grader.
Chilidip (evt.)
- Rør mayo og chili sammen til en dip og server til.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Lækre og sprøde grøntsager i airfryer
Græskarfritter i airfryer var altså ikke mine mest vellykkede grøntsager. Det var dog stadig både hurtigere og nemmere end ovnen.
Men de rigtig lækre grøntsager, jeg har lavet i airfryeren, er helt sikkert broccoli og bønnefritter. Øj, det er godt. Her mærker man virkelig at airfryeren kan noget særligt.
Se hvilken model jeg har købt her og få tips til at vælge den rette til dit behov
Flere opskrifter i airfryer?
Vil du have flere opskrifter til airfryeren, har jeg samlet alle mine her: Airfryer opskrifter
Der kommer hele tiden nye til :)
0 kommentarer til “Græskarfritter i airfryer”