Græskar-bacon-vafler


Disse græskar-bacon-vafler er noget af det lækreste, jeg har lavet længe. Den sødlige smag fra butternut squash sammen med den salte smag fra bacon er uimodståelig. Og hvis du ikke kan se baconen, er det, fordi den er inde i selve vaflerne.

Da de primært består af græskar og æg, er de blødere end andre vafler. Jeg har spist dem som en del af tilbehør til anden mad og som bund under mine spejlæg. Yum!

Græskar-bacon-vafler glutenfri og mælkefri

Græskar-bacon-vafler

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 stk
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Steg bacon sprødt på en pande. Læg skiverne på køkkenrulle til afdrypning og hæld restfedtet i en lille skål.
  • Når baconskiverne er helt afkølede, hakker du dem fint med en kniv.
  • Skær halsen af butternut squash og skær skrællen af. Riv kødet på rivejernet.
  • Knug evt. væske ud af det revede butternut squash. Hæld i en skål.
  • Hak løg og hæld i skålen sammen med æg, knust bacon og salt. Rør rundt.
  • Opvarm vaffeljernet. Smør underpladen med baconfedtet og bag vaflerne heri. I mit vaffeljern skal de have ret længe, 5-6 minutter. Let dem fra vaffeljernet med to gafler og fortsæt til der ikke er mere dej.
  • Lad vaflerne afkøle og opbevar i køleskab eller fryser med mellemlægspapir imellem. Lun i brødrister inden spisning.

Noter

Vaffeldejen afgiver noget væske og er ret våd. Det er ok. Bare rør rundt i den inden du tager en skefuld og putter på vaffeljernet.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vafler med græskar og bacon

Jeg har brugt butternut squash, for den er fastere og nemmere at rive. For ja, dejen består bare af revet græskar, lidt løg, æg og sprødstegt bacon. Bacon stegte jeg først på panden og knuste/hakkede det med en kniv. Baconfedtet brugte jeg til at pensle på vaffeljernets plade, så de stegte i det lækre baconfedt.

Da der ikke er andet i, er denne opskrift derfor både mælkefri og glutenfri og selvfølgelig Low Carb. Da græskar er hovedingrediensen, er der ikke så meget protein i som i mine øvrige vafler, så protein skal du spise til for et komplet måltid.

Find flere vaffelopskrifter her

Græskar-bacon-vafler glutenfri og mælkefri

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Græskar-bacon-vafler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Indtil videre har jeg spist den sammen med mine morgenæg, haft dem på bordet til en brunch og spist dem som tilbehør en dag til aftensmaden.

      Svar