Gomadressing


Gomadressing er dressingen, der får alt til at smage godt. Ja alt. Sæt den sammen med et fad med grøntsager og alle grøntsagerne er væk før du får set dig om. Den virker også på børn (og mænd). Tro mig.

Gomadressing – skøn og velsmagende dip

Du har sikkert smagt den på sushi-restauranter som Sticks’n’Sushi. Nu kan du lave den selv derhjemme med denne opskrift.

Du kan både bruge den som dressing, du drypper over salater eller råkost eller som dip til rå eller tilberedte grøntsager. Prøv den fx på bagte broccolifritter eller over ovnbagte blomkål. Så lækkert også.

Jeg har altid tænkt at gomadressing må være fyldt med sukker for at kunne smage så godt, men da jeg lavede den selv, fandt jeg, at den faktisk kun behøvede en smule sødme for at få den lækre, komplekse smag. Hvordan det står til på restauranterne, tør jeg dog ikke love.

En anden opskrift i samme genre, som virkelig også smager godt, er Miso-dressingen. Mange af ingredienserne går igen, så du kan teste begge opskrifter og se hvilken du bedst kan lide.

Gomadressing opskrift

Gomadressing

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 dl
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk alle ingredienserne sammen, fx med en stavblender.
 • Smag til.
 • Hæld på glas og opbevar i køleskab eller server direkte i en skål sammen med et fad med grønt.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Gomadressing opskrift

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Få hjælp fra mine madplaner, komplette kostplaner til vægttab eller mit populære Keto kursus.

Se mere her >>

 

8 kommentarer til “Gomadressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Godt spørgsmål. Jeg tænker umiddelbart at det er den bedste erstatning. Jeg tør ikke sige om det vil have stor betydning for smagen.

   Svar
 1. Skal der virkelig 1 dl vand i? Den blev meget flydende, så jeg endte med en stor portion, da jeg kom ekstra af alt andet i.

  Svar