Gomadressing


Gomadressing er dressingen, der får alt til at smage godt. Ja alt. Sæt den sammen med et fad med grøntsager og alle grøntsagerne er væk før du får set dig om. Den virker også på børn (og mænd). Tro mig.

Gomadressing opskrift

Gomadressing

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2 dl
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne sammen, fx med en stavblender.
  • Smag til.
  • Hæld på glas og opbevar i køleskab eller server direkte i en skål sammen med et fad med grønt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Gomadressing – skøn og velsmagende dip

Du har sikkert smagt den på sushi-restauranter som Sticks’n’Sushi. Nu kan du lave den selv derhjemme med denne opskrift og måske servere den til den lækre Sushi med blomkålsris.

Du kan både bruge den som dressing, du drypper over salater eller råkost eller som dip til rå eller tilberedte grøntsager. Prøv den fx på bagte broccolifritter eller over ovnbagte blomkål. Så lækkert også.

Jeg har altid tænkt at gomadressing må være fyldt med sukker for at kunne smage så godt, men da jeg lavede den selv, fandt jeg, at den faktisk kun behøvede en smule sødme for at få den lækre, komplekse smag. Hvordan det står til på restauranterne, tør jeg dog ikke love.

En anden opskrift i samme genre, som virkelig også smager godt, er Miso-dressingen. Mange af ingredienserne går igen, så du kan teste begge opskrifter og se hvilken du bedst kan lide.

Gomadressing opskrift

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Gomadressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Pragtfuld. Lavede den som anvist til 3 dl., hvor jeg dog kun kom en halv dl vand i, i stedet for de 0,75.
    I stedet for risvinedd.: halvdel hvidvin + halvdel æbledcideredd., ingen sødning/sukrin
    men ristede sesam som topping.

    Svar
  2. 5 stars
    Den smager virkelig godt, savner dog sesamfrøene, som jeg vil tilføje. Tror du de behøver at blive ristet, eller?

    Svar
    • Godt spørgsmål. Jeg tænker umiddelbart at det er den bedste erstatning. Jeg tør ikke sige om det vil have stor betydning for smagen.

      Svar
  3. Skal der virkelig 1 dl vand i? Den blev meget flydende, så jeg endte med en stor portion, da jeg kom ekstra af alt andet i.

    Svar