Gomadressing


Gomadressing er dressingen, der får alt til at smage godt. Ja alt. Sæt den sammen med et fad med grøntsager og alle grøntsagerne er væk før du får set dig om. Den virker også på børn (og mænd). Tro mig.

Gomadressing opskrift

Gomadressing

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 dl
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk alle ingredienserne sammen, fx med en stavblender.
 • Smag til.
 • Hæld på glas og opbevar i køleskab eller server direkte i en skål sammen med et fad med grønt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Gomadressing – skøn og velsmagende dip

Du har sikkert smagt den på sushi-restauranter som Sticks’n’Sushi. Nu kan du lave den selv derhjemme med denne opskrift og måske servere den til den lækre Sushi med blomkålsris.

Du kan både bruge den som dressing, du drypper over salater eller råkost eller som dip til rå eller tilberedte grøntsager. Prøv den fx på bagte broccolifritter eller over ovnbagte blomkål. Så lækkert også.

Jeg har altid tænkt at gomadressing må være fyldt med sukker for at kunne smage så godt, men da jeg lavede den selv, fandt jeg, at den faktisk kun behøvede en smule sødme for at få den lækre, komplekse smag. Hvordan det står til på restauranterne, tør jeg dog ikke love.

En anden opskrift i samme genre, som virkelig også smager godt, er Miso-dressingen. Mange af ingredienserne går igen, så du kan teste begge opskrifter og se hvilken du bedst kan lide.

Gomadressing opskrift

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Gomadressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Godt spørgsmål. Jeg tænker umiddelbart at det er den bedste erstatning. Jeg tør ikke sige om det vil have stor betydning for smagen.

   Svar
 1. Skal der virkelig 1 dl vand i? Den blev meget flydende, så jeg endte med en stor portion, da jeg kom ekstra af alt andet i.

  Svar