Gomadressing


Gomadressing er dressingen, der får alt til at smage godt. Ja alt. Sæt den sammen med et fad med grøntsager og alle grøntsagerne er væk før du får set dig om. Den virker også på børn (og mænd). Tro mig.

Gomadressing opskrift

Gomadressing

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
2 dl
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne sammen, fx med en stavblender.
  • Smag til.
  • Hæld på glas og opbevar i køleskab eller server direkte i en skål sammen med et fad med grønt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. DL
Kcal 197
Kulhydrat 9g
Protein 10g
Fedt 13g

Gomadressing – skøn og velsmagende dip

Du har sikkert smagt den på sushi-restauranter som Sticks’n’Sushi. Nu kan du lave den selv derhjemme med denne opskrift og måske servere den til den lækre Sushi med blomkålsris.

Du kan både bruge den som dressing, du drypper over salater eller råkost eller som dip til rå eller tilberedte grøntsager. Prøv den fx på bagte broccolifritter eller over ovnbagte blomkål. Så lækkert også.

Jeg har altid tænkt at gomadressing må være fyldt med sukker for at kunne smage så godt, men da jeg lavede den selv, fandt jeg, at den faktisk kun behøvede en smule sødme for at få den lækre, komplekse smag. Hvordan det står til på restauranterne, tør jeg dog ikke love.

En anden opskrift i samme genre, som virkelig også smager godt, er Miso-dressingen. Mange af ingredienserne går igen, så du kan teste begge opskrifter og se hvilken du bedst kan lide.

Gomadressing opskrift

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Gomadressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Pragtfuld. Lavede den som anvist til 3 dl., hvor jeg dog kun kom en halv dl vand i, i stedet for de 0,75.
    I stedet for risvinedd.: halvdel hvidvin + halvdel æbledcideredd., ingen sødning/sukrin
    men ristede sesam som topping.

    Svar
  2. 5 stars
    Den smager virkelig godt, savner dog sesamfrøene, som jeg vil tilføje. Tror du de behøver at blive ristet, eller?

    Svar
    • Godt spørgsmål. Jeg tænker umiddelbart at det er den bedste erstatning. Jeg tør ikke sige om det vil have stor betydning for smagen.

      Svar
  3. Skal der virkelig 1 dl vand i? Den blev meget flydende, så jeg endte med en stor portion, da jeg kom ekstra af alt andet i.

    Svar