Gomadressing


Gomadressing er dressingen, der får alt til at smage godt. Ja alt. Sæt den sammen med et fad med grøntsager og alle grøntsagerne er væk før du får set dig om. Den virker også på børn (og mænd). Tro mig.

Gomadressing opskrift

Gomadressing

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 dl
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk alle ingredienserne sammen, fx med en stavblender.
 • Smag til.
 • Hæld på glas og opbevar i køleskab eller server direkte i en skål sammen med et fad med grønt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Gomadressing – skøn og velsmagende dip

Du har sikkert smagt den på sushi-restauranter som Sticks’n’Sushi. Nu kan du lave den selv derhjemme med denne opskrift og måske servere den til den lækre Sushi med blomkålsris.

Du kan både bruge den som dressing, du drypper over salater eller råkost eller som dip til rå eller tilberedte grøntsager. Prøv den fx på bagte broccolifritter eller over ovnbagte blomkål. Så lækkert også.

Jeg har altid tænkt at gomadressing må være fyldt med sukker for at kunne smage så godt, men da jeg lavede den selv, fandt jeg, at den faktisk kun behøvede en smule sødme for at få den lækre, komplekse smag. Hvordan det står til på restauranterne, tør jeg dog ikke love.

En anden opskrift i samme genre, som virkelig også smager godt, er Miso-dressingen. Mange af ingredienserne går igen, så du kan teste begge opskrifter og se hvilken du bedst kan lide.

Gomadressing opskrift

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Gomadressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Godt spørgsmål. Jeg tænker umiddelbart at det er den bedste erstatning. Jeg tør ikke sige om det vil have stor betydning for smagen.

   Svar
 1. Skal der virkelig 1 dl vand i? Den blev meget flydende, så jeg endte med en stor portion, da jeg kom ekstra af alt andet i.

  Svar