Godmorgen søndag og op på LCHF-hesten igen


Det er en  lettelse at vågne op efter (host host) 10 timers bevidstløs søvn og føle sig som menneske igen. Den værste forgiftning har tilsyneladende forladt min krop, jeg har det fint og jeg er udsovet. Søndag, kom an! At datteren så lige kastede op over hele sofaen og stuegulvet, inden jeg var færdig med at drikke min morgenthe, er bare en mindre detalje, som ikke skal ødelægge min søndag.

Jeg ved dog, at jeg skal forholde mig forsigtigt de næste 3-4 dage for at komme helt ud af sukkerfælden.  Intet overlades til tilfældighederne, og jeg fortsætter altså med strikt LCHF lidt endnu. Senere kan jeg loosen lidt up igen.

I går så menuen fx således ud: Tilgiv mig den manglende variation og de manglende grøntsager. Jeg var i undtagelsestilstand, og fokus var på ikke at udfordre mit blodsukker, mere end det var på sundhed.

Morgenmad: røræg, bacon, brie og tomat. Vand og the.
Frokost: Omelet med chorizo og ost. Agurk og chilimayo. Vand.
Eftermiddag: en skive manchego og olieshot af 2 spsk olie
Aften: Roastbeef med hvidløgsstegte svampe og bearnaisemayo. Vand.

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Godmorgen søndag og op på LCHF-hesten igen”

Skriv en kommentar

 1. Æv Henriette, nu gik det lige så godt.

  Jeg svinger lidt i kh-indtag. Som regel ligger jeg omkring 50, for her er der plads til lidt af hvert, så længe man ikke spiser korn. Men det, som slår mig, hver gang jeg skærer helt ned til ca. 20 g om dagen, er hvor forrygende, jeg så har det. Stabilt blodsukker (og deraf humør), energi, etc. Det er mere for variationens skyld og for det sociale aspekt, at jeg ikke synes, det holder i det lange løb.

  Svar
 2. Manner den menu det lyder som det jeg skal ha i morgen efter MIN søndag…:(
  lidt dumt når jeg nu har haft så godt styr på det længe.
  Men fødselsdags brunch of eftermiddags te var nok.

  Mht hvor få¨r kulhydrater man kan køre på så tror jeg ikke det er sundt at konstant ligge på 20 -30 gram- men en gang i mellem er det fint nok ;)
  Min gode ven der løber riiiigtig langt og meget spiser omkring 50-75 gram pr dag,

  Svar
 3. Jeg kan sagtens løbetræne på få kulhydrater, men det er en tilvænningssag, tror jeg. I den første tid var mine ben tunge som beton, men siden mærker jeg ingen forskel. Jeg kan løbe lige så langt som tidligere, når altså min kondition er til det ;-)

  Svar
 4. OK, og d.v.s. at det er nok til også at løbetræne på?
  Grunden til at jeg spørg er at jeg er lidt i tvivl om hvor langt jeg skal skære ned, lige nu spiser jeg ca. 75 til 100, men dyrker ingen motion ud over lidt daglig små gå og cykelture, men vil gerne igang med noget egentlig træning.

  Svar
 5. Hej Inger. Jeg vil tro, at jeg spiser omkring 50 g kulhydrat normalt. Nogle dage lidt mindre, nogle dage lidt mere. Det passer meget godt med en pæn del grøntsager, lidt nødder og lidt bær. Men til en fest som forleden hvor jeg både indtog glutenfrit brød, sukker og uanede mængder alkohol, tør jeg slet ikke tælle…

  Svar