Godmorgen søndag med tak og 2 x 7 års fødselsdag


Først vil jeg gerne sige jer allesammen tusind, mange gange tak for alle de fine kommentarer, lykønskninger og hep, som jeg fik både her på bloggen og på Facebook og Instagram i går. Det betyder rigtig meget for mig. Jeg elsker, at I trøster og aer, når tingene er svære for mig, og at I hepper og jubler med mig, når tingene går godt. Blogmediet er fantastisk på det punkt. Og det er bare virkelig rart at vide, at der er et sted, man kan trække sig tilbage til, som er fyldt med venlige ansigter. I ved, hvad jeg mener. Så mange tak.

I kommer selvfølgelig til at høre meget mere om bogen, og det kan også være, jeg får brug for at vende nogle ting med jer. Og det glæder jeg mig til. Det er priviligeret at kunne teste nogle ting på en læserskare, allerede inden bogen er udkommet. Flere af jer har spurgt, om bogen også vil indeholde opskrifter, og det vil den. Ca. 100 opskrifter, måske lidt mere. Det er en kombineret LCHF livsstils- og kogebog. Der vil være gamle kendinge og topfavoritter her fra bloggen, og der vil være en masse nyt materiale.

I dag har jeg ikke meget andet på hjerte. Eller dvs. jeg har masser på hjerte, men jeg har ikke tid. I dag fejrer vi nemlig 2 x 7 års fødselsdag her i huset, og det er en dag, der har været ventet med spænding. Megaspænding. Så jeg fik besked på at stå op kl. 6 og lave fødselsdagsmorgenmad, og det måtte jeg så gøre. Senere i dag kommer hele familien, så jeg har en masse forberedelser i køkkenet. Derfor vil jeg bare ønske jer god søndag derude. Jeg vender tilbage i morgen med et spændende eksperiment, som jeg håber, I har lyst til at være med i!

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Godmorgen søndag med tak og 2 x 7 års fødselsdag”

Skriv en kommentar

  1. Hvor er de bare skønne at se på, de to fødselarer :-) Tillykke med dem. Her skinner solen fra en næsten skyfri himmel, så de må have været rigtig søde! Håber I får en dejlig dag :-)

    Svar
  2. Tillykke med børnene, det lyder som en dejlig dag forude. Jeg nåede ikke på igår, mens nyheden var frisk, men også kæmpe tillykke med bogen, den glæder jeg mig rigtig meget til. Det kunne simpelthen ikke blive andre end dig der skulle skrive den!

    Svar