Godmorgen søndag


Når man flirter lidt med efterårsblues, er det dejligt at vågne op og mærke, at låget er lettet, og at verden igen er god. Sådan har jeg det i dag. Alt er godt. Tak for det.

Ungerne ville gerne have “flade æg” til morgenmad, så det fik de. Og bacon. Og oste. God morgenmad, der mætter i timevis.


Min tallerken.

Lillepigens tallerken.

Solen skinner, det er vindstille og frostklart, og det er ærligt talt det perfekte vejr til en lang løbetur. Desværre tror jeg ikke, jeg kommer afsted i dag. Skinnebenet driller og én hviledag mellem to løb er ikke nok :( Så jeg tager nok 2 x næsten 6-årig med en tur i FitnessWorld, og får pulsen lidt op, imens faren løber sin vanlige 17 km’s søndagstur i det gode vejr. Ååårh, hvor er jeg bare misundelig, mand! Til gengæld er der planer om travetur i Dyrehaven efter frokost, og det bliver dejligt. Jeg skal suge til mig af smuk efterårsnatur, sol og d-vitamin og andre serotoninfremmende elementer.

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Godmorgen søndag”

Skriv en kommentar