Godmorgen lørdag – med tømmermænd (Aarh hva? Igen?)


Show me the bacon!

Tak. Nu føler jeg mig næsten som menneske igen. Det er lørdag, og jeg har tømmermænd. Igen! Besøget på R-vinbar udviklede sig ikke overraskende til en regulær druktur. Jeg prøver at forklare det for mig selv med, at mine kolleger lokkede mig i fordærv, men sandheden er, at jeg selv hældte indenbords af de gode dråber. Men det kunne bare ikke rigtig være anderledes. Vel? Slet ikke når man lægger ud fredag eftermiddag kl. 16.30 med at drikke Bourgogne fra 1990. Så er takten lissom slået an.

 På den gode side spiste jeg ingen sukker. Og det fortjener jo altid et lille hurra-råb! Til gengæld drak jeg alt for meget rødvin og er noget tung i hovedet i dag.

Mette, skrev en sød kommentar til indlægget forleden om min sukkerfrie dag. Hun skrev:

Overvej lige, hvor mange mennesker der med udsigten til flere fødselsdage rundt om hjørnet bare have sagt to-hell-with-it og forsat sukkerrusen denne uge også, fordi de jo ‘alligevel skal forsætte i weekenden, og så kan man jo ligeså godt’.

Og det synes jeg er en virkelig god pointe. For jeg kan sagtens huske hele to-hell-with-it tanken, men den tanke gør bare ikke noget godt for nogen, og jeg har været nødt til at prøve at slippe den. Altså så godt som det nu er muligt. For ellers ville det jo hedde 1. januar, før der kom et lille hul i festlighederne i det her liv. Og festligheder er jo som udgangspunkt godt, ikke? Om end festligheder gør det noget sværere at holde sig på dydens sti. På fredag skal jeg fx til Paris (ingen buhuu over det!), og om lidt er der julefrokost, og så kommer alle julearrangementerne og så er der også juleaften, mandens fødselsdag og nytårsaften. Og lige nu hvor jeg ser det på skrift, bliver jeg alligevel lidt stresset. Det er jo et regulært rødvins- og sukkerbombardement, jeg går i møde. Kan jeg klare mig igennem det? Det kræver benhård navigation, tænker jeg. But how? Det tror jeg måske lige, jeg må lægge en plan for.

Men som Mette også er inde på, så står weekenden her i huset igen i børnefødselsdagenes tegn. De to 6-årige skal fejres igen, og jeg skal i gang. Først og fremmest med at blive helt ædru. God lørdag derude!

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Godmorgen lørdag – med tømmermænd (Aarh hva? Igen?)”

Skriv en kommentar

 1. Det er godt nok nogle hårde uger du går i møde !!!!
  (ikke at jeg ikke kunne bruge en tur til Paris ;)
  Håber du kommer igennem Weeekendens fødselsdags rus uden alt for mange tømmermænd.
  Riigeligt med salt, fedt og grøntsagsjuice kalder vist dit navn :)
  og nu skal jeg har lavet en gang weekend pandekager og en stærk kop te :)

  Svar