Tykke brunchpandekager


Her i huset startede weekenden med tykke brunchpandekager. Og røræg og bacon og gode oste. Og det er noget familien kan lide. Her med små fedtede barnefingre:

tykke brunchpandekager

Tykke brunchpandekager

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Piskes sammen og steges på panden som små pandekager.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pandekagerne er lidt vanskelige at lave. Eller måske har jeg bare ikke fundet den rigtige opskrift endnu. Eller måske ville opskriften fungere bedre, hvis jeg lavede store, traditionelle, flade pandekager i stedet for disse små tykke, som er mere brunchpandekageagtige.

Glutenfrit mel til brunchpandekager

Jeg brugte noget mandelmel, som jeg købte i Frankrig. Det er dybest set bare malede mandler, som man lige så godt kunne male selv. Men hånden på hjertet, det fungerer altså ikke supergodt. Dejen er porøs, og pandekagerne er svære at vende på panden, uden at de går i stykker.

Tidligere ville jeg have brugt mandelmelet fra Funktionel Mad, som jeg synes havde nogle lidt bedre bageegenskaber, men jeg har ikke kunnet finde det i helsekostbutikkerne længe.

Apropos mel med få kulhydrater, så har Funktionel Mad lavet en ny brødblanding, som jeg glæder mig til at få fingrene i. Læs mere om den her. Jeg tror, jeg skal en tur på helsejagt i weekenden.

Men tilbage til de tykke brunchpandekager. Har du en god opskrift på pandekager? Så del den gerne med mig :)

Er du over 40 og driller vægten?

Så er du ikke alene – kroppen forandrer sig i de år og det kan være enormt forvirrende.

Jeg hjælper dig her (gratis)

Trænger til en frisk start?

Få styr på måltiderne og portionsstørrelserne med mine madplaner. Du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider og sparer tid, penge og kalorier.

Se alle kostplaner og madplaner her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Tykke brunchpandekager”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg glæder mig til du finder de ultimative små tykke pandekager ;)
    Jeg har ikke rigtigt lykkedes på det felt.
    Kan godt nogle med ricotta men der indgår også lidt ( 3 spsk) spelt/hvedemel -har prøvet dem med alm mandelmel og det funkede ikke.
    Det fra FF er simpelthen over min pengepung :(

    Ellers laver jeg nok mest fløde/flødeost + kokosmel omeletter og bilder min datter ind at det er pandekager ;) bare der er bacon og ahorn sirup så er hun ret glad.

    Svar
  2. De ser gode ut. Jeg synes lavkarbo pannekaker er lettest å steke veldig tynne og uten smør. Jeg har ikke funnet den perfekte pannekakeoppskriften enda jeg heller…. tester og tester :-D

    Svar