Godmorgen lørdag der startede kl 5:21


Pragtfuldt at blive vækket lørdag morgen kl. 5.21 af lille gut, der gerne vil delagtigøre mig i, at nu går han altså lige ud og tisser. Så kunne jeg ligge der med øjne så store som tekopper, imens resten af familien snorkboblede  videre til kl. 7.00. Nåmen, på den gode side, så fik jeg da lige 1½ time foræret til at få orden i tankerne og få planlagt dagen …

I dag er det lørdag, og det er dejligt. Min dag har i hvert fald al potentiale til at blive en dejlig en af slagsen. Først en god, solid morgenmad bestående af æggekage med bacon og champignon, gode oste, en skive af det gode kernebrød og lidt grønt.

Det burde være proviant nok til at transportere mit legeme i noget, der ligner løb, rundt om Damhussøen og engen, hvis skinnebenet og jeg kan blive enige om distancen.

Senere skal jeg en tur forbi artikelfabrikken, hvor jeg normalt kun tilbringer mandag-fredag. Men jeg har en del af min skogarderobe derinde (tsk tsk…), heriblandt de støvler jeg havde forestillet mig at skulle have på, når jeg i aften skal spise på Spicylicious med en flok dejlige damer. Og som jeg glemte at få med hjem i går.

Når jeg nu alligevel skal ind forbi artikelfabrikken, ville jeg slå et smut omkring Torvehallerne, som jeg til min store skam og ærgrelse ikke har besøgt endnu. Nå ja, og så kan jeg vel også lige nå et smut forbi Marathonsport og få lavet en løbestilsanalyse og få købt et par nye løbesko. Jeg har nemlig besluttet at placere al skyld for mine skinnebensproblemer på mine Lunarglides. Aaah, det var så rart at få det placeret. Phew…!

Nåmen, gad vide hvor mange af disse ting, jeg så rent faktisk når?! Traditionen tro næppe dem alle, Men jeg er tidsoptimist fra morgenstunden.

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Godmorgen lørdag der startede kl 5:21”

Skriv en kommentar

  1. Glæder mig til at høre en anmeldelse af torvehallerne.

    Jeg har jo også været plaget af skinnebensbetændelse og hælsporer :(
    – dog mest i venstreben og jeg løber ikke en gang( himler) men det lyder som en god ide at få analyseret løbestil.
    Det sjove er at jeg har fundet ud af at mine gummistøvler fra lacrosse er den jeg går allerbedst i når jeg lufter hunden- det sker jo at jeg spurtløber der :D

    Svar