Godmorgen lørdag


Godmorgen lørdag. Endelig en ny dag. Havde verdens tungeste dag i går. Helt på den melodramatiske front med tanker om lykke, meningen med livet, forkert udnyttelse af potentiale og mere af den slags. Ikke ligefrem i den muntre ende. Til mine omgivelsers fordel arbejdede jeg hjemmefra. Jeg er ikke egnet til menneskeselskab, når jeg har det sådan. Tilbragte f.eks. en time med at ligge på gulvet og stirre på loftet. Jeg ved ikke, hvad det kom af, og det er nærmest min største bekymring. Jeg havde fået lys, motion og god mad. Efterårsblues. Lad os kalde det efterårsblues.

Derfor er det måske en idé lige at dvæle lidt ved det sted, hvor jeg har planer om at tilbringe noget tid i starten af februar.

Aaaahh…. det hjalp lidt!

Nå, men jeg må videre. Der kommer gæster til frokost, og jeg skal bage kernebrød og måske knækbrød. Og overveje om rengøring ikke også er nødvendigt. More to come…

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Godmorgen lørdag”

Skriv en kommentar