Godmorgen Jylland!


Jeg er vågnet op i en stor bred hotelseng i Aarhus, og det er jo ikke det værste, man kan blive udsat for. Slet ikke, når man bare kan vælte ned i restauranten og fylde tallerkenen op med alverdens lækkerier.

Scandic i Aarhus

Måske kan nogle af jer huske, at den lille familie var en smule under pres tidligere på året, fordi barnefaderen delte sin tid mellem København og Aarhus, hvor Scandic var ved at åbne et spritnyt hotel i Østergade. Det er så først nu, at den resterende familie har fået mulighed for at komme med over og se frugten af det hårde arbejde.

Og mand, et tjekket hotel! Det gør jo naturligvis ikke oplevelsen ringere, at vi er blevet indkvarteret i en juniorsuite øverst oppe med altan og udsigt til Aarhus skyline. Desværre viser Aarhus sig ikke fra sin bedste side, og altanen får vi næppe brugt.

I aftes spiste vi på hotellets restaurant, og det var simpelthen så godt. Og det siger jeg ikke bare, fordi jeg er gift ind i Scandicfamilien. Men når man skal give topkarakterer til en restaurant, skal man som bekendt spise der flere gange for at se om standarden holder. Så den endelige anmeldelse må I vente med.

Hjem til Aarhus

Jeg er jo selv fra Aarhus, men det er jo efterhånden 15 år siden jeg flyttede herfra. Vores dage her skal gå med at besøge venner og familie og så havde jeg håbet på, at jeg kunne bruge noget tid på at få indkøbt vinterstøvler til ungerne.

Og her er det, jeg skal bruge jeres hjælp! Eller i hvert fald aarhusianernes hjælp. For hvor køber man vinterstøvler til børn i Aarhus? Den lille dame har set sig lun på et par Angulus sølvstøvler, hun havde da hun var tre, og jeg aner ikke, om de findes endnu/igen. Så tips til, hvor man kan købe Angulusstøvler i Aarhus modtages med kyshånd!

Da tiden på bloggen er lidt begrænset, når man er på farten, mikroblogger jeg på Instagram. Følg med på Madbanditten.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Godmorgen Jylland!”

Skriv en kommentar

 1. Jeg har for nyligt været på kursus på det nye Scandic i Århus, og det var bare toplækkert! Både omgivelserne og maden var fabelagtigt. 5 stjerner herfra. :-D

  Svar
 2. Tak for skotips. Vi fik simpelthen lige de vinterstøvler, vi var efter, selvom vi jo selvfølgelig som alle forældre ved, burde have købt dem i august for at være på den sikre side?! ;-)

  Svar
 3. Hønsefødder i Bruunsgade forhandler også Angulus. Ekspedienterne er dog pissesure derinde, så kan du finde dem andetsteds så gør hellere det :)

  Dejligt med lækker mad og hotelferie!

  Svar
 4. Godmorgen til dig også, men nu er det vist snart formiddag, inden jeg fik snøvlet mig op. Salling forhandler Angulus børnesko, men ellers kan jeg anbefale at drible ned i latinerkvarteret, der er virkelig mange special butikker med de fede mærker af børnetøj/sko. God shoppetur :-)

  Svar