Godmorgen fødselsdag


Den er god nok. Det er min fødselsdag i dag, og jeg fylder 35. Et halvskarpt hjørne, som min chef sagde til mig i går, og mindede mig om, at det var halvvejs mod 70. Tak tak…

Jeg startede dagen med gaver og smoothie. Smoothie? Ja, de sidste par dage har jeg haft lyst til smoothie til morgenmad. Det får jeg i perioder lyst til. I øjeblikket trives jeg med det, andre gange mætter det mig slet ikke og resulterer i akut sukkertrang om eftermiddagen. Men for tiden føles det godt at starte dagen med et lidt lettere måltid. Dagens smoothie blev til af ½ banan, en håndfuld hindbær, et bæger pasteuriseret æggehvide, ærteprotein, vaniljepulver, mynteblade, olie og soyamælk. Det giver en dejlig fornemmelse i kroppen.

Bedre halvdel er bortrejst, så det var bare mig og de to 6-årige. Pigen havde helt specifikt bestilt vaniljeyoghurt med hindbær (græsk yoghurt 10 % rørt med lidt fløde, sødning, vanilje og hindbær). Og et æg. God morgenmad for en pige, som har anden sidste dag i børnehaven!

Der var også kommet enkelte gaver. F.eks, to bøger. Den ene var en gave fra mig selv, den anden en gave fra min mor. Min mor er et par spirituelle niveauer højere end mig. But let’s face it! Det er de fleste nok. Men jeg har lovet at gå ind i det med et åbent sind. 

Jeg er ikke det store fødselsdagsmenneske, det er jeg bare ikke. Det er ikke så meget det her med at blive et år ældre, det er mere opmærksomheden, jeg har det lidt svært ved. Jeg fejrer næsten aldrig min fødselsdag, og jeg har heller ikke planer om at gøre det i år. Måske fordi fødselsdage interesserer mig så lidt, bliver jeg nærmest lidt rørt, når folk virkelig gør noget ud af det. Min svigermor er mester i det game, og havde lavet en lille kurv til mig, som gemte på en flagranke og en flok pengesedler.

Den bedste gave hidtil er dog, at jeg har givet mig selv en hjemmearbejdsdag. En stille og rolig dag i min forstad.

Men udover at jeg nu er et år ældre, er min fødselsdag også altid et udtryk for, at nu er vinteren forbi. Jeg ved godt, at foråret officielt startede for en måneds tid siden, men nu går det virkelig fremad med lunere temperaturer og flere lyse timer. I min have pibler blomster og skud frem overalt, og om lidt er det hele så grønt, at det næsten skærer i øjnene, når man kigger på det.  Og om aftenen er det lyst så længe, at man kan nå en aftengåtur, inden det bliver mørkt. Vinteren er slut. Hurra! Hvis noget er værd at fejre, så er det da det!

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Godmorgen fødselsdag”

Skriv en kommentar

 1. Jeg læste i indlægget over det her at du er fra 77, og så I det her at du bliver 35. Jeg er også fra 77, dvs jeg bliver også 35!! Er jeg virkelig nået dertil? Jeg må have fortrængt det! Godt jeg har et par måneder at løbe på endnu haha.
  Stort tillykke med dagen Jane, jeg håber du havde en rigtig dejlig dag :)
  Og en af fordelene ved at blive 35 år må være at man kan tillade sig at sige “klap i med din holdning, jeg er 35, så jeg er voksen nok til selv at bestemme om jeg vil være voksen” :)

  Svar
 2. Rigtig STORT og HJERTELIG tillykke med fødselsdagen i dag kære Jane. Jeg har en fornemmelse af, at disse bøger passer perfekt til dig – måske ikke lige nu, men der vil komme et tidspunkt, hvor du er “klar” og så ved du, de står der på hylden og venter med støtte, glæde, forståelse og råd :-) Jeg har dem begge og elsker især Engledagbogen – den hjælper dig om noget til at fastholde dit dejlige og positive syn på livet. Jeg ønsker dig et dejligt år fuld af glæde på alle planer :-)
  Kærligst Charlotte

  Svar
  • Jeg ved, at du har ret. Jeg kiggede i englebogen i går og min første tanke var, at det var for åndsvagt. Men første kapitel var alligevel meget sødt. Jeg skal nok give den en chance. Om ikke nu, så senere…

   Jeg er også startet på den anden, som jeg jo selv har købt. Og jeg synes den er lidt svær at læse. Men den får også en chance :-)

   Svar
 3. Et STORT tillykke med dagen herfra! Dejlige gaver du har fået. Og ved du hvad Jane … vi skal jo bare være så mega glade, for hvert evig eneste år vi bliver ;) Men det er du selvfølgelig også, selv om du ikke er det store fejre-fødselsdag-menneske :) Ha’ nu en fortsat dejlig dag.

  Svar
 4. Tillykke med dagen og sikke nogle fine gaver
  (jeg glæder mig især til anmeldelsen af særlige sensitive bogen( om det er en jeg bør læse for at forså min tøs)
  JA selvom vejret slå en knude så er vinteren forbi !!
  TAK for det- og 35 … det er da ingen alder ;)
  bare vent til du bliver 40 ( bider lige negle :))

  Svar
 5. Tillykke Jane! Jeg synes, fødselsdage (læs: min) er helt fantastisk. Hvis jeg kan få lov til at stå på en stol i midten af stue og råbe ‘mig, mig, MIG!!’, så er jeg gladest ;)

  Og det på trods af at jeg ellers ikke er typen i centrum. Men liiiige den dag. Som i øvrigt er næste fredag (!)

  Hav en rigtig dejlig dag. Jeg håber, den bliver lige, som du vil have det.

  KH Mette

  Svar