Gode tip til et varigt vægttab


Hvordan taber jeg mig? Spørgsmålet stilles med næsten desperation i stemmen af en, som synes at have prøvet ALT! Desperationen er ægte (og forståelig) nok, men desværre er det også desperationen, der lokkende fører en på afveje ud i den næste Quick Fix, der lover dig at du kan tabe 10 kilo på de næste 10 uger.

Men kan du ikke bare fortælle mig, hvad jeg skal spise for at tabe mig?
Det er der også mange, der spørger om. Og jo, det kunne jeg da i princippet godt. Men hvis løsningen var så simpel som at følge en kostplan, så havde du nok selv fundet ud af det.

Et succesfuldt og varigt vægttab handler ikke kun om maden, vi spiser. Det er klart, at maden spiller en rolle, men for at lykkes på den lange bane, er det vanerne, vi skal ind og have fat i. De vaner, som har givet os for mange kilo på sidebenene i første omgang skal vi simpelthen have byttet ud med nogle nye og bedre vaner. Og vaneændring er langt, langt sværere end i en kort periode at følge en kostplan. Men for at lykkes på den lange bane, er det altså det, der skal til.

Her nedenfor har jeg samlet 10 hurtige om vægttab. De virker måske ret enkle men prøv at læse dem igennem et par gange. Måske kan de hjælpe dig at integrere de nye vaner, som får betydning for, om du lykkes med dit vægttab.

Sådan taber du dig med LCHF og opnår et varigt vægttab. 10 gode råd lige her: Madbanditten.dk

De 10 punkter her er fra LCHF Året Rundt. Køb bogen billigt her: LCHF ÅRET RUNDT (adlink)