God mad på Scandic


Her er jeg, live fra Scandic i Århus. Blogging fra iphone og deraf det grimme layout. Beklager på forhånd.

Jeg synes, maden er virkelig god på Scandic, og det siger jeg faktisk ikke bare, fordi jeg er gift med deres fødevarehøvding. Jyllandsposten er enige med mig. Og her ville jeg så linke til den fine anmeldelse, der var af netop dette hotel for nogle dage siden. Men mobilblogging sætter lidt grænser for morskaben. Men her fik restauranten fire ud af seks stjerner/huer, eller hvad det nu er, JP uddeler.

 

I går fik vi et pragtfuld måltid mad. Vi skulle teste deres nye US koncept og fik derfor en lækker US striploin.

 

 


 

Som tilbehør fik jeg både sauterede grøntsager, pastinakchips, løgkompot to die for, skindstegte søde kartofler og tykt rørt bearnaise. Arh men jeg var i himlen og spiste omtrent tre gange så meget, som min mæthed tillod.

 

Hvordan lærer man egentlig at stoppe, når man er mæt? Også når maden smager pragtfuldt? Sig lige til, hvis I finder de vises sten her! Anyway, det er tilsyneladende en egenskab – eller mangel på samme – som går i arv. En dreng i mine nære familie lider nemlig af samme trang til at spise, til alle fade er tomme…

 

 


 

En meget fin detalje ved bordet var denne: røgede saltflager og smør.

 

 

 

 

Scandic serverer jo salatbar til børn som en del af deres børnekoncept, og det synes jeg er genialt. og ungerne synes, det er topspændende.

 

 

 

 

Meget mere om dette besøg, når jeg er hjemme i vante omgivelser igen. God påske, derude!

 

– Posted using BlogPress from my iPhone

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “God mad på Scandic”

Skriv en kommentar

  1. Jeg har nu kun smæsket mig i morgenmadsbuffeten på Scandic i Århus og den var fantastisk. Jeg har spist middag på Scandic uden for Ålborg, den var ikke fantastisk, men hæderlig og det er faktisk ved at være en del år siden. Det du har spist der, ser møj lækkert ud!
    glædelig påske!

    Svar