Glutenfrie fiskefrikadeller med remoulade


Glutenfrie fiskefrikadeller er sådan en luksus. Jeg elsker fiskefrikadeller med remoulade. Virkelig elsker. Men fiskefrikadeller er som regel fyldt med gluten, og remoulade er fyldt med sukker, så jeg kan ikke ligefrem prale af, at det er noget, jeg spiser ofte.

Glutenfri fiskefrikadeller

Glutenfrie fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Føj til favoritter Print Pin
3
|
40 minutter

Ingredienser

FISKEFRIKADELLER

HJEMMERØRT REMOULADE

Sådan gør du

Fiskefrikadeller

  • Rør farsen sammen med elpiskeren.
  • Form farsen til små deller og steg dem i kokosolie på panden.

Remoulade

  • Hak drueagurkerne groft og giv dem herefter en tur i mini-foodprocessoren.
  • Rør dressingen sammen, og bland til sidst drueagurkerne i.
  • Det var pærenemt. Hvorfor har jeg dog ikke lavet det før?

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nå ja, og så kan manden heller ikke lide fiskefrikadeller, og al fiskefars jeg finder er fyldt med mel, og sådan kan det nogle gange gå, at ens vej er brolagt med dårlige undskyldninger.

Glutenfri fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade

Men i går var jeg i Irma og så, at de sørme har fiskefars på frost. Uden noget som helst andet i end fisk! Hvorfor har jeg aldrig kigget på det før? Ned i kurven røg fluks to pakker, for mig og ungerne er alene hjemme i dag, og så skulle den saftsuseme stå på glutenfrie fiskefrikadeller.

Og hjemmerørt remoulade selvfølgelig! Men nu var jeg jo ikke lige ude i så god tid, at jeg kunne nå at lave mine egne pickles, så jeg travede to supermarkeder tyndt for at finde et glas. Det kan man så åbenbart ikke få, så jeg købte et glas af Irmas drueagurker og måtte nøjes med det.

Det er mit første forsøg ud i hjemmerørt remoulade og det blev skisme lækkert, de manglende pickles til trods. Se selv:

Tilbehør til fiskefrikadeller

Græsk salat og fiskefrikadeller med remoulade er muligvis for nogen en lidt sær kombination, men nogle gange skal man bare spise sin favoritmad, uanset hvordan de passer sammen. Det er jo det samme, børn gør, og det er det, der får dem til at putte remoulade på makrelmad og andre lækre ting. Børn har et herligt og inspirerende fusionsagtigt forhold til mad.

Nå, men tror I lige, at jeg skal lave pickles i weekenden? Det tror jeg da nok, at jeg skal. Og så skal der snart laves vaskeægte hjemmerørt remoulade herhjemme. Oh yes…

HJemmerørt remoulade uden sukker - opskrift - tilbehør til glutenfri fiskefrikadeller

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

21 kommentarer til “Glutenfrie fiskefrikadeller med remoulade”

  1. Jeg har lige haft lavet den hjemmelavde remoulade, mums! Der røg bare fint hakket gulerod og blomkål i også! Kan virkelig anbefales hvis man er til en grov version :-)

    Svar
  2. Min fiskehandler har noget, som han kalder torskepluk..det er det, der er tilovers, når han laver filet..dette er et prisbilligt alternativ til hele stykker fisk..udover at bruge disse til fiskefrikadeller (hvor jeg seføli hakker røget spæk og kommer i farsen), laver jeg også fiskekrebinetter: fiskekødet hakkes evt. lidt ekstra med en kniv og blandes derefter med salt, samt hakkede krydderurter efter smag..jeg synes at persille og purløg smager fantastisk sammen og bruger oftest dette..farsen formes til krebinetter, der steges gyldne i en god klat smør..der serveres klaret smør og grøntsager efter smag til..mums…

    Svar
  3. Jeg arbejder i Irma, dog kun i weekenden, men altså.. der er mange der køber det der frosne fiskefars.. Så.. Spis endelig -det er altså af fin kvalitet :) Men ellers ja, så er det bare at hakke/blende noget frisk fisk :)
    Christian Bitz har i øvrigt en fantastisk opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller i en af sine bøger :)

    Svar
    • Jeg har lige været i min Irma (på Frederiksberg), og de kendte intet til fiskefars på Frost. Kan du evt lægge et billede op af emballagen, så han kan prøve at efterlyse den?
      Tak :-)

      Svar
  4. Blander mig lige i fiskefrikadellen diskusionen. ;)
    Hvis i bare køber noget hvid fisk (torsk eller lign.) er det bare at hakke i blendeen og lave frikadeller af dem som i gør med svinefars. Så kan de jo også tilføjes friske krydderurter som citronmelisse og melen kan udelades.

    Svar
  5. Fantastisk tip med fiskefarsen i Irma! Jeg kan ikke tåle mel pga PCO og har været i 3 fiskehandlere i dag, hvoraf ingen kan skaffe fiskefars uden mel. De bestiller åbenbart allesammen færdigrørt fiskefars et andet sted, da de ikke selv har tilladelse til at lave det. Ved søgning på Irmas hjemmeside finder jeg det der hedder Irmas Hakket Fiskekød. Det må være det, du har brugt?? Det lyder jo fantatsisk at kunne lave fiskedeller ud fra den, i stedet for at skulle ud i en kødhakker mv. af fiskefiletter.. Tak! Bh Kat

    Svar
  6. Åh Undskyld. det blev bare lidt irriterende, da den er inde over mange gange hvor jeg idag har prøvet at finde opskrifter.
    No bad feelings

    Svar
  7. Gud hvor jeg synes det er irriterende at reklamen for Facebook går ind over opskriften, så det ikke er muligt at læse mængden af ingredienserne. Dette da en del af opskrifterne ikke står i bogen. Kan reklamen for FB ikke flyttes

    Svar
  8. Jeg har nu lavet din remolade til et stort hit..:0).. Jeg synes dog bare min bliver meget tynd…!! Hvad gør jeg forkert ?! Min ligner mere grød med klumper i end remo :o)
    Nogle råd til at gøre den stivere?!

    Svar
  9. Ja for pokker da!

    Jeg lavede “vitello” tonato i går af en rest skinkeculotte – godt med mayo og tun (selvom vi jo lige har lært at tun er noget skidt!), masser af kapers og hakket rødløg og en lækker tomatsalat til. Også ganske anbefalelsesværdigt til kødrester :)

    Svar
  10. Phew ;-)
    Jeg tror også jeg laver en ny omgang i dag. Vi skal have roastbeef til aften og jeg kan lige se den for mig serveret kold med hjemmerørt remoulade til min frokost i morgen. :)

    Svar