Glutenfri jordbærkage


I dag fik vi gæster til eftermiddagskaffe og jeg ville gerne servere en lille let sommerkage. Jeg havde for lang tid siden faldet over Cecilies lækre kokosmuffins og bookmarket dem til en anden god gang. I stedet for muffins bagte jeg dog bare hele dejen i en springform, smurte lidt vaniljecreme på og lagde jordbær på i sirlige rækker.

Det er taknemmeligt med jordbær, ikke? Det ser altid så lækkert ud! Kagen smagte dejligt og vakte begejstring hos både de voksne og hos lillepigen. Drengebarnet ville ikke smage, han havde jo sine peberkagekugler, og ellers var han mest vild med jordbærene og med at slikke skålen med vaniljecreme.

Jordbærkage

Jordbærkage

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 kage
|
20 min

Ingredienser

Bund

Sådan gør du

  • Pisk æggene luftige med sukrin og vanilje.
  • Bland de tørre dele i, og tilsæt kokosmælken og kokosolien til sidst. 
  • Put i en smurt springform og bag ved 175 grader i 15-20 min.
  • Jeg stillede kagen på køl, så den satte sig inden jeg begav mig ud i at dekorere den med vaniljecreme og jordbær.
  • Vaniljecremen er lavet af piskefløde med lidt sukrin og vanilje. Havde jeg foretaget et klogere valg, ville kagen også have været mælkefri.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Hop med på den populære Sommerklar-protokol og brug de effektive retningslinjer til at komme af med vinterkiloene.

Se hvad Sommerklar kan gøre for dig her >>

 

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Glutenfri jordbærkage”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Ved godt, det er nogen år siden efterhånden, men jeg er på jagt efter en svampet jordbærkage, vi skal have som bryllupskage, og kom til at tænke på denne.

    Har dog lige et spørgsmål: tror du bundene kan fryses og stadig holde den svampede og bløde konsistens?
    Jeg har jo en del andet at se til den dag ;)

    Svar
  2. hvor stor springform brugte du :) og hvilken kokosmel bruge du? den billige (altså grove stykker )eller den dyre

    Svar
  3. Tak for en lækker opskrift. Helt sikkert også en ide, som jeg godt kunne finde på at kaste mig ud i på torsdag, når det er skt. hans :-)

    Svar
  4. He he, og tak. Drengebarnet er ualmindeligt nuttet. Som sagt, han må være fra en anden planet (i virkeligheden slægter han nok bare sin far ;-))

    Svar